Batavus Wayz E-go Active Plus

Een goede allrounder, deze E-bike van Batavus

Voorzien van de Bosch Active Plus line motor, welke nog krachtiger is (50Nm) dan de standaard Active line. Dit merkt u vooral bij wegfietsen en als u tegen een brug op rijdt. Dat maakt deze fiets zeer geschikt voor de wat langere ritjes door de duinen...

Standaard voorzien van een Bosch 400 Wh accu die een actieradius heeft van rond de 110 kilometer in de economische stand. Bij dit model zit ook het uitgebreide Intuvia display van Bosch. Dit scherm toont naast de gereden afstanden ook hoeveel kilometer u nog kunt fietsen op de resterende acculading en nog veel meer.

  • Hydraulische velgremmen waarmee u veilig tot stilstand komt.
  • Op het Bosch Intuvia display is alle informatie in een oogopslag af te lezen.
  • Airflow verlichting, waarmee u ook van de zijkant goed gezien wordt.
  • Bosch Active Line Plus motor met 50 Nm koppel

Voordelen van het Bosch systeem:

- Rijdt heerlijk licht zonder ondersteuning. Dus mocht u onverhoopt toch zonder stroom komen te staan, kunt u nog steeds heel comfortabel verder fietsen.
- Lichte motoren. De motor en accu zijn de twee zwaarste onderdelen, dus als de motor minder zwaar is, scheelt dat een hoop.
- Stille motoren. Zo'n grote elektromotor, tot aan de nok toe gevuld met metalen tandwielen, dat wil nog wel eens wat geluid maken. Maar Bosch is er goed in geslaagd om stille motoren te ontwikkelen.


2.499,-