E-bike Haarlem | JansenCronjé

Bij het kopen van een e-bike in Haarlem kunt u van de deskundigheid van JansenCronjé profiteren. Dat is niet het enige voordeel. U kunt bij ons namelijk uit een uitgebreid aanbod een keuze maken. Door het riante aanbod en de grote mate van diversiteit in de uitvoeringen kunt u altijd een e-bike in Haarlem kopen die perfect op uw situatie is het afgestemd. Het is namelijk belangrijk dat er zowel met het gebruiksdoel als met uw persoonlijke voorkeur rekening gehouden kan worden.

 

JansenCronjé biedt onder meer de mogelijkheid om een e-bike van het merk Kalkhoff te kopen. Dit merk biedt een grote variatie aan e-bikes en staat bekend om de uitstekende kwaliteit en om het hoge niveau van comfort. Bijzonder is onder meer dat er sprake is van een accu onder het zadel. Dat zorgt voor een prettige wegligging en biedt een grote mate van stabiliteit door de betere gewichtsverdeling. Het fietsen op een e-bike biedt uiteraard vele voordelen. U kunt er op een comfortabele manier lange afstanden mee overbruggen. Dat is ideaal voor recreatieve doeleinden, maar ook als u de elektrische fiets gebruikt om naar uw werk te fietsen. Er zijn voor verschillende doeleinden ook verschillende uitvoeringen beschikbaar. U kunt in dat opzicht dan ook een e-bike in Haarlem kopen bij JansenCronjé waarmee u met verschillende aspecten rekening kunt houden. Gaat u bijvoorbeeld regelmatig met de camper of met de boot op vakantie? In dat geval kunt u bijvoorbeeld de keuze laten vallen op een compacte e-bike in onze winkel in Haarlem.

 

Om u het comfort en gemak van elektrisch fietsen te laten ervaren, bieden wij u graag de mogelijkheid om een proefritje te maken. Een proefrit zorgt namelijk voor een concrete beleving, zodat u nog beter ervaart wat de voordelen zijn. U kunt onze winkel in Haarlem voor het kopen van een e-bike altijd vrijblijvend bezoeken.

Kalkhoff E-bikes Agattu 1.i Advance

Elektrische fietsen

Heerlijk model voor de stad of incidenteel een tourtocht, met ruime instap!

Een scherpe prijs voor een fiets met deze uitrusting. Uiteraard met de zeer goede, hydraulische remmen, 7 versn

Bekijken
vanaf € 2149
Kalkhoff E-bikes Image 5.B Belt

Elektrische fietsen

Wauw! Een van de mooiste modellen die Kalkhoff maakt. De accu is 'verstopt' in het frame. Uitgerust met de nieuwe performanceLine motor van Bosch en de nieuwe Shimano naafversnelling Nexus

Bekijken
vanaf € 3799,-
Kalkhoff E-bikes endeavour 1.i Move

Elektrische fietsen

Zin om in het weekend lekker te touren? Maar dan zonder te zweten? Deze Kalkhoff met derailleur kan het aan.

Dit model is voorzien van een derailleur met 8 versnellingen achter en de krac

Bekijken
vanaf € 2149
Kalkhoff E-bikes Agattu 3.i Move

Elektrische fietsen

Een zeer comfortabele, krachtige en op alle punten goed scorende fiets.

Dit model is voorzien van de nieuwste Kalkhoff Impulse EVO next motor. Deze motor is een doorontwikkeling van vorig

Bekijken
€ 2699
Kalkhoff E-bikes Agattu 3.B Excite

Elektrische fietsen

  1. Veel minder onderhoud dan een ketting
  2. U hoeft een snaar niet te smeren
  3. Omdat deze niet gesmeerd hoeft, blijft er ook geen zand/modder en dergelijke plakken (nooit meer
Bekijken
3099,-
Kalkhoff E-bikes Agattu 4.B Move

Elektrische fietsen

Het instapmodel van het comfort e-segment. De Agattu 4.B Move is voorzien van de perfect geïntegeerde Bosch Active Line Plus motor met intube 500Wh accu en lage instap. Voor comfortabel, veili

Bekijken
€ 2699,-
Kalkhoff E-bikes Endeavour 1.B Move

Elektrische fietsen

Het instap model voor eersteklas e-trekking. De Endeavour 1.B Move is de perfecte e-bike voor stads- en tourfietsers die op zoek zijn naar meer. 

Dit model is voorzien van een derail

Bekijken
€ 2399,-