Elektrische fiets Haarlem

Een elektrische fiets in Haarlem kopen en verzekerd zijn van de beste kwaliteit en service. Dat is mogelijk bij JansenCronjé, waar u uit een uitgebreid aanbod een keuze kunt maken. De elektrische fietsen van Kalkhoff zijn bijvoorbeeld enorm populair. Dat is niet voor niets, want deze e-bikes beschikken over een uniek kenmerk. De accu is namelijk onder het zadel geplaatst en dat vormt de basis voor een uitstekende gewichtsverdeling. Hierdoor ervaart u meer stabiliteit.

 

Als u bij ons een elektrische fiets in Haarlem wilt kopen, kunt u uiteraard rekenen op een deskundig advies. Dat is belangrijk, want het aanbod is namelijk zeer divers. Zo kan het beste een keuze worden gemaakt op basis van het gebruiksdoel en aan de hand van uw persoonlijke voorkeuren. U kunt bijvoorbeeld bij ons een elektrische fiets in Haarlem kopen die perfect is om te gebruiken voor het woon- en werkverkeer. Of om op een comfortabele manier lange afstanden te overbruggen met een recreatief doel. Er zijn tevens opties voor een compact model dat weer ideaal is om mee te nemen als u met de camper of met de boot op vakantie gaat. Het gebruiksdoel is dus zeker een aspect om rekening mee te houden. Uiteraard hebben wij in onze fietsenwinkel in Haarlem zowel elektrische fietsen voor heren als voor dames beschikbaar.

 

Wij bieden u de mogelijkheid om op een elektrische fiets in Haarlem een proefrit te maken. Er zijn meerdere modellen die klaarstaan om een ritje op te rijden. U ervaart dan meteen de vele voordelen van de e-bike, zoals het licht fietsen en het optimale comfort dat daarmee gepaard gaat. Onze medewerkers beschikken over een uitgebreide kennis en ervaring als het gaat om elektrische fietsen. In onze winkel in Haarlem geven wij u graag een passend advies. Dan weet u zeker dat u de beste keuze maakt.

Kalkhoff E-bikes Agattu 1.i Advance

Elektrische fietsen

Heerlijk model voor de stad of incidenteel een tourtocht, met ruime instap!

Een scherpe prijs voor een fiets met deze uitrusting. Uiteraard met de zeer goede, hydraulische remmen, 7 versn

Bekijken
vanaf € 2149
Kalkhoff E-bikes Image 5.B Belt

Elektrische fietsen

Wauw! Een van de mooiste modellen die Kalkhoff maakt. De accu is 'verstopt' in het frame. Uitgerust met de nieuwe performanceLine motor van Bosch en de nieuwe Shimano naafversnelling Nexus

Bekijken
vanaf € 3799,-
Kalkhoff E-bikes endeavour 1.i Move

Elektrische fietsen

Zin om in het weekend lekker te touren? Maar dan zonder te zweten? Deze Kalkhoff met derailleur kan het aan.

Dit model is voorzien van een derailleur met 8 versnellingen achter en de krac

Bekijken
vanaf € 2149
Kalkhoff E-bikes Agattu 3.i Move

Elektrische fietsen

Een zeer comfortabele, krachtige en op alle punten goed scorende fiets.

Dit model is voorzien van de nieuwste Kalkhoff Impulse EVO next motor. Deze motor is een doorontwikkeling van vorig

Bekijken
€ 2699
Kalkhoff E-bikes Agattu 3.B Excite

Elektrische fietsen

  1. Veel minder onderhoud dan een ketting
  2. U hoeft een snaar niet te smeren
  3. Omdat deze niet gesmeerd hoeft, blijft er ook geen zand/modder en dergelijke plakken (nooit meer
Bekijken
3099,-
Kalkhoff E-bikes Agattu 4.B Move

Elektrische fietsen

Het instapmodel van het comfort e-segment. De Agattu 4.B Move is voorzien van de perfect geïntegeerde Bosch Active Line Plus motor met intube 500Wh accu en lage instap. Voor comfortabel, veili

Bekijken
€ 2699,-
Kalkhoff E-bikes Endeavour 1.B Move

Elektrische fietsen

Het instap model voor eersteklas e-trekking. De Endeavour 1.B Move is de perfecte e-bike voor stads- en tourfietsers die op zoek zijn naar meer. 

Dit model is voorzien van een derail

Bekijken
€ 2399,-