Kalkhoff Agattu 3.B Excite

Met zijn onderhoudsarme snaaraandrijving, lage instap, super stabiele accu positie, soepele geveerde voorvork, geveerde zadelpen en 8 Shimano Nexus versnellingen is dit dé fiets voor de veeleisende stadsfietser

  • Gates CDX snaaraandrijving
  • Een 500Wh accu
  • Velgremmen op oliedruk
  • Bosch Active Line Plus; stil, betrouwbaar en krachtig (50Nm koppel)

Voordelen van het Bosch systeem:

- Rijdt heerlijk licht zonder ondersteuning. Dus mocht u onverhoopt toch zonder stroom komen te staan, kunt u nog steeds heel comfortabel verder fietsen.
- Lichte motoren. De motor en accu zijn de twee zwaarste onderdelen, dus als de motor minder zwaar is, scheelt dat een hoop.
- Stille motoren. Zo'n grote elektromotor, tot aan de nok toe gevuld met metalen tandwielen, dat wil nog wel eens wat geluid maken. Maar Bosch is er goed in geslaagd om stille motoren te ontwikkelen.

Snaar aandrijving van Gates:

  1. Veel minder onderhoud dan een ketting
  2. U hoeft een snaar niet te smeren
  3. Omdat hij niet gesmeerd is, blijft er ook geen viezigheid plakken (nooit meer een piepende ketting die gesmeerd moet worden)
  4. Dus ook geen vieze broek meer!
  5. De levensduur is wel 3 tot 4 keer langer dan een conventionele ketting.
  6. Stiller geluid; een snaar uit 1 deel materiaal is stiller dan losse kettingschakels die langs elkaar bewegen (kom het gerust proberen in de winkel)

Ook verkrijgbaar in een speciale 26" wielmaat variant. Dit zorgt ervoor dat u met uw voeten wat dichter bij de grond komt, waardoor u minder snel 'omvalt'. Het rijdt net zo makkelijk als een groot wiel, maar is wel veel wendbaarder en sterker!


€ 3.199,-