Kalkhoff Agattu 3.B Excite

De krachtige Bosch motor, gecombineerd met; de accu in het frame, de Gates snaaraandrijving, de geveerde voorvork en zadelpen en de 500Wh accucapaciteit maakt dat deze fiets uitermate geschikt voor de stads/tour fietser, maar bijvoorbeeld ook perfect is voor de forenzen onder ons!

 • Bosch Active Line Plus; stil, betrouwbaar en krachtig (50Nm koppel)

 • 500Wh accu, tot 120km actieradius!

 • Gates snaaraandrijving

 • Accu mooi weggewerkt in het frame, dit is stabieler dan op de drager, verkleint de kans op diefstal en is niet onaangenaam voor het oog.

 • Shimano Nexus 8 versnellingen, dus nét dat beetje extra wat het verschil kan maken tussen een bezwete rug of uitgerust aankomen.

Voordelen van het Bosch systeem:

- Rijdt heerlijk licht zonder ondersteuning. Dus mocht u onverhoopt toch zonder stroom komen te staan, kunt u nog steeds heel comfortabel verder fietsen.
- Lichte motoren. De motor en accu zijn de twee zwaarste onderdelen, dus als de motor minder zwaar is, scheelt dat een hoop.
- Stille motoren. Zo'n grote elektromotor, tot aan de nok toe gevuld met metalen tandwielen, dat wil nog wel eens wat geluid maken. Maar Bosch is er goed in geslaagd om stille motoren te ontwikkelen.

Snaar aandrijving van Gates:

 1. Veel minder onderhoud dan een ketting
 2. U hoeft een snaar niet te smeren
 3. Omdat hij niet gesmeerd is, blijft er ook geen viezigheid plakken (nooit meer een piepende ketting die gesmeerd moet worden)
 4. Dus ook geen vieze broek meer!
 5. De levensduur is wel 3 tot 4 keer langer dan een conventionele ketting.
 6. Stiller geluid; een snaar uit 1 deel materiaal is stiller dan losse kettingschakels die langs elkaar bewegen (kom het gerust proberen in de winkel)

Lees hier meer over de snaaraandrijving

Leverbaar in:

Diamondblack matt of starwhite glossy

Herenframe of damesframe (lage instap)


€ 3.199,-