Kalkhoff fietsen | JansenCronje

 

Kalkhoff fietsen

 

Kalkhoff fietsen staan bekend om de oerdegelijke kwaliteit van Duitse makelij. JansenCronjé is officieel dealer met een specialisatie in E-bikes van dit kwaliteitsmerk. De elektrische fietsen worden in Duitsland geproduceerd met innovatieve technieken. De fietsfabrikant kenmerkt en onderscheidt zich door zowel het onderstel als het aandrijvingssysteem te ontwikkelen. Op deze manier kan er aan verschillende behoeften voor uiteenlopende gebruiksdoelen worden voldaan.

 

JansenCronjé heeft Kalkhoff fietsen in het assortiment opgenomen vanwege de uitstekende kwaliteit en de veelzijdigheid. Er worden namelijk meerdere series geproduceerd, waarvan de modellen elk over uniek eigenschappen beschikken. De eigenschappen variëren dan ook van krachtige versnellingen in een ultramodus tot een fiets in een zeer compacte en praktische uitvoering. Dit model is bijvoorbeeld perfect om in een camper of op de boot mee te nemen. Er zijn ook Kalkhoff fietsen met elektrische aandrijving in onze winkel beschikbaar die op basis van de kleurstelling speciaal voor de dames zijn ontwikkeld. Zo is er voor iedere doelgroep in onze fietsenwinkel een ideale Kalkhoff E-bike beschikbaar. Ook voor heren zijn er namelijk speciale uitvoeringen beschikbaar. Bijvoorbeeld een topmodel uit de Integrale lijn die over een geïntegreerde accu beschikt.

 

JansenCronjé heeft als officieel dealer van Kalkhoff fietsen altijd de nieuwste modellen in het assortiment beschikbaar. Er zijn een aantal aspecten die standaard van toepassing zijn op de elektrische fietsen van dit merk. Zo wordt er extra veel aandacht aan het comfort en gemak besteed. De E-bikes beschikken bovendien over meerdere versnellingen en de uitstraling van het design is doorgaans stijlvol en sportief. U kunt onze winkel aan de Generaal Cronjéstraat 160 in Haarlem bezoeken om een keuze te maken uit het aanbod. Koopt u bij ons een Kalkhoff fiets? Dan profiteert u vanaf dat moment van onze VIP-service met voorrang op reparaties en onderhoudsbeurten. U kunt altijd telefonisch om meer informatie vragen. Wij zijn bereikbaar op 023 – 52 56 125.

Kalkhoff E-bikes Agattu 1.i Advance

Elektrische fietsen

Heerlijk model voor de stad of incidenteel een tourtocht, met ruime instap!

Een scherpe prijs voor een fiets met deze uitrusting. Uiteraard met de zeer goede, hydraulische remmen, 7 versn

Bekijken
vanaf € 2149
Kalkhoff E-bikes Image 5.B Belt

Elektrische fietsen

Wauw! Een van de mooiste modellen die Kalkhoff maakt. De accu is 'verstopt' in het frame. Uitgerust met de nieuwe performanceLine motor van Bosch en de nieuwe Shimano naafversnelling Nexus

Bekijken
vanaf € 3799,-
Kalkhoff E-bikes endeavour 1.i Move

Elektrische fietsen

Zin om in het weekend lekker te touren? Maar dan zonder te zweten? Deze Kalkhoff met derailleur kan het aan.

Dit model is voorzien van een derailleur met 8 versnellingen achter en de krac

Bekijken
vanaf € 2149
Kalkhoff E-bikes Agattu 3.i Move

Elektrische fietsen

Een zeer comfortabele, krachtige en op alle punten goed scorende fiets.

Dit model is voorzien van de nieuwste Kalkhoff Impulse EVO next motor. Deze motor is een doorontwikkeling van vorig

Bekijken
€ 2699
Kalkhoff E-bikes Agattu 3.B Excite

Elektrische fietsen

  1. Veel minder onderhoud dan een ketting
  2. U hoeft een snaar niet te smeren
  3. Omdat deze niet gesmeerd hoeft, blijft er ook geen zand/modder en dergelijke plakken (nooit meer
Bekijken
3099,-
Kalkhoff E-bikes Agattu 4.B Move

Elektrische fietsen

Het instapmodel van het comfort e-segment. De Agattu 4.B Move is voorzien van de perfect geïntegeerde Bosch Active Line Plus motor met intube 500Wh accu en lage instap. Voor comfortabel, veili

Bekijken
€ 2699,-
Kalkhoff E-bikes Endeavour 1.B Move

Elektrische fietsen

Het instap model voor eersteklas e-trekking. De Endeavour 1.B Move is de perfecte e-bike voor stads- en tourfietsers die op zoek zijn naar meer. 

Dit model is voorzien van een derail

Bekijken
€ 2399,-