Multicycle

Wat een plaatje... Multicycle onderscheidt zich van de rest door het maken van een zeer mooi en goed frame, waarbij er vrijwel geen lasnaad te zien is. Deze worden gepolijstd en daarna gelakt. Ook zijn alle kabels en dergelijke zo veel mogelijk weggewerkt op de fietsen.

Multicycle's rijden zeer licht, en zijn ook zeer licht van eigen gewicht. Met een Multicycle kunt u heerlijk ontspannen toeren, of fluitend een boodschapje doen. Zo wordt fietsen weer een feest!

Nieuw voor de 2019 E-bikes is de Brose middenmotor. Dit is een van de stilste, meest krachtige motoren die op dit moment op de markt zijn. Deze motor heeft een zeer hoog koppel van wel 90 Nm. Dit zorgt ervoor dat u met wegfietsen en heuvelop rijden een krachtige ondersteuning krijgt. Ook is het een van de stilste, vanwege de interne snaar overbrenging. Dit dempt voor een groot deel het geluid van de overbrengingstandwielen.

Standaard zijn alle MC e-bikes voorzien van een 500 Wh accu op de drager. HIermee kunt u aardig wat kilometers maken!

Multicycle Prestige EMB

Elektrische fietsen

Wauw! Wat een topfiets

Deze Multicycle is het topmodel uit hun collectie. Qua onderdelen doen ze dan ook bij Multicycle geen consessies. O.a. de lasnaden op het frame worden speciaal beha...

Bekijken
3899,-

Multicycle Voyage

Stad Sportief

Een heerlijke tourfiets, of een lekker licht rijdende stadsfiets, de Multicycle Voyage kan het allebei.

Multicycle staat bekend om zijn luxere fietsen, tegen een scherpe prijsstelling. Di...

Bekijken
1249,-

Multicycle Noble EM

Elektrische fietsen

Deze Multicycle heeft een super stille midden motor! Ze maken gebruik van de Brose middenmotoren, welke intern door een snaar worden aangedreven. Hierdoor is het de stilste middenmotor op de markt!...

Bekijken
€ 2799

Meer over Multicycle

Kom gerust langs bij ons in de winkel en laat u uitgebreid voorlichten over alle voors en tegens van de diverse modellen.