Home Kalkhoff Agattu 1.i Advance

Kalkhoff - Agattu 1.i Advance

Elektrische fietsen

Heerlijk model voor de stad of incidenteel een tourtocht, met ruime instap!

Een scherpe prijs voor een fiets met deze uitrusting. Uiteraard met de zeer goede, hydraulische remmen, 7 versnellingen en een grote accu leverbaar! inclusief 3 jaar garantie op motor en accu!

Zoals weinig andere goede merken een accu die geplaatst is onder het zadel, dit zorgt er voor dat de gewichtsverdeling beter is en dat daardoor de fiets nog stabieler is. Kom dit gerust uitproberen in de winkel met een proefrit!

  • Impulse 2.0 motor met 60 Nm koppel (krachtige hulp indien gewenst met wegfietsen & brug op)
  • Met een grote 603 Wattuur accu, een actieradius tot 205 km (alleen onder optimale omstandigheden...) (meerprijs € 200,-)
  • Verende voorvork en zadelpen voor meer comfort
  • Hydraulisch ( op oliedruk) remsysteem
  • Anti roest behandelde ketting
  • Eenvoudig maar goed display, vast op de fiets: geen gedoe met meenemen.
  • Shimano nexus 7 versnellingen

Kalkhoff is een gerenommeerd fietsenmerk uit Duitsland, welke in Nederland steeds bekender wordt. De fietsen zijn nog echt 'made in Germany'.
Ze onderscheiden zich van de andere merken doordat ze gebruik maken van hun eigen ondersteuningssysteem, impulse genoemd.
Dit is een verfijnder systeem dan bijvoorbeeld Panasonic of Bosch, door het gebruik van meerdere sensoren (hier ziet u niets van, maar u voelt het wel!)
De fiets is voorzien van het unieke Kalkhoff schakelsysteem, wat de motor even kort onderbreekt bij het schakelen. Dit zorgt voor een veel langere levensduur van alle componenten.

Een middenmotor en accu heeft ten opzichte van een voor- of achterwiel aandrijving meerdere voordelen:

1. Fijne gewichtsverdeling; door de plaatsing van motor en accu is het stuurgedrag van de fiets vrijwel hetzelfde als bij een gewone fiets.
2. Zeer betrouwbaar; doordat alle sensoren, accu, motor en computer bij elkaar zitten is er veel minder kans op storingen.
3. Veilig weggedrag; doordat de motor 'duwt' in plaats van trekt, heeft u veel meer controle over de fiets, ook in herfst en winter.
4. Direct stoppen; stoppen met trappen betekent ook direct stoppen met ondersteuning.
5. Door iedereen te herstellen; De ondersteuning is los van de wielen, dus ook de lokale fietsenmaker kan de fiets als een gewone fiets behandelen.

Kalkhoff bouwt zeer veel fietsen, wel 700.000 per jaar. Dit is meer dan Gazelle en Batavus bij elkaar produceren!


vanaf € 2149