Home Kalkhoff Integrale i-11 SPEED E-bike

Kalkhoff - Integrale i-11 SPEED E-bike

Speedbikes

Een fiets die ondersteund tot 45 kilometer per uur! De 350W motor maakt dit mogelijk, zonder zelf teveel inspanning te leveren. Een kruissnelheid voor ongetrainde mannen of vrouwen van rond de 37 km/u is goed haalbaar. De 600 Wh accu levert hier de stroom voor.

De fiets is voorzien van een Impulse Evo RS middenmotor. 

 • Impulse Evo RS motor met 80 Nm koppel (krachtige hulp indien gewenst met wegfietsen & brug op)
 • Met een grote 603 Wattuur accu, een actieradius tot 80 km (ivm de snelheid, als u 22 km/u gaat fietsen komt u veel verder/alleen onder optimale omstandigheden...)
 • Gates Snaar aandrijving.
 • Super verende voorvork; met luchtdruk op uw eigen gewicht in te stellen
 • Hydraulisch ( op oliedruk) schijfremsysteem, afgekeken bij de mountainbikes
 • Shimano alfine 11 versnellingen in het achterwiel ingebouwd (de beste versnellingen van Shimano) Deze 11 versnellingen heeft u op een speed bike wel nodig, anders gaat u namelijk teveel 'toeren' maken met uw benen. Ook is dit de sterkste naaf die Shimano maakt, ook fijn omdat er veel meer kracht op komt te staan.

Het Impulse EVO display kunt u koppelen aan uw smartphone en beschikt zelfs over een handige navigatiemodus (deze app kunt u nu al bekijken, zoek naar impulse app in de appstore)

Verkrijgbaar in zowel Heren als Dames frame, en in 4 verschillende kleuren: Geheel zwart, Zwart met rood (afgebeeld), zwart met wit of zwart met limegroen.

De voordelen van een snaar raken steeds meer bekend bij de fietsenmerken, en er worden dus ook steeds meer fietsen mee geproduceerd. Het is in aanschaf prijziger, omdat het frame van de fiets hier speciaal voor aangepast moet worden. Echter, na aanschaf begint het genot.

 1. Veel minder onderhoud dan een ketting
 2. U hoeft een snaar niet te smeren
 3. Omdat deze niet gesmeerd hoeft, blijft er ook geen zand/modder en dergelijke plakken (nooit meer een piepende ketting die gesmeerd moet worden)
 4. Ook totaal geen kans op een vieze broek
 5. De levensduur is ongeveer 3 á 4x zo lang als van een conventionele ketting.j
 6. Stiller in geluid; de snaar dempt het geluid van de motor enigzins (kom het gerust proberen in de winkel)

De fiets is voorzien van een 17 ah accu, onder ideale omstandigheden is dat goed voor zo'n 80 kilometer, met een lagere snelheid kan dit zomaar het dubbele worden.

Er zit voor de veiligheid & wetgeving een remlicht in het achterlicht verwerkt, en een kentekenplaat houder met kentekenplaat verlichting.
Deze fiets is verplicht een kenteken en een WA verzekering te hebben. Ook dient de berijder een speciaal aangepaste helm te dragen. Meer informatie hier over? Zie rijksoverheid.nl, of kom gerust langs in de winkel.

Kalkhoff is een gerenommeerd fietsenmerk uit Duitsland sinds 1919, welke in Nederland steeds bekender wordt. De fietsen zijn nog echt 'made in Germany', wat garant staat voor een hoogwaardige kwaliteit.
Ze onderscheiden zich van de andere merken doordat ze gebruik maken van hun eigen ondersteuningssysteem, Impulse genaamd.
Dit is een verfijnder systeem dan bijvoorbeeld panasonic, door het gebruik van meerdere sensoren (hier ziet u niets van, maar u voelt het wel!)

Een middenmotor heeft ten opzichte van een voor- of achterwiel aandrijving meerdere voordelen:

1. Fijne gewichtsverdeling; door de plaatsing van motor en accu is het stuurgedrag van de fiets vrijwel hetzelfde als bij een gewone fiets.
2. Zeer betrouwbaar; doordat alle sensoren, accu, motor en computer bij elkaar zitten is er veel minder kans op storingen.
3. Veilig weggedrag; doordat de motor 'duwt' in plaats van trekt, heeft u veel meer controle over de fiets, ook in herfst en winter.
4. Direct stoppen; stoppen met trappen betekent ook direct stoppen met ondersteuning.
5. Door iedereen te herstellen; De ondersteuning is los van de wielen, dus ook de lokale fietsenmaker kan de fiets als een gewone fiets behandelen.

Kalkhoff bouwt zeer veel fietsen, wel 700.000 per jaar. Dit is meer dan Gazelle en Batavus bij elkaar produceren!


€ 5199,-