Kalkhoff Pro Connect | JansenCronjé

 

Kalkhoff Pro Connect

 

De Kalkhoff Pro Connect is een elektrische fiets die voortkomt uit de serie voor trekking. De serie met deze modellen is bijzonder sterk en oerdegelijk als het gaat om de hoogste kwaliteit. Deze e-trekking bike is speciaal geschikt voor de avontuurlijke fietsen die een voorkeur heeft voor de combinatie van kracht en degelijkheid. Deze serie kent een krachtige aandrijving met middenmotor en met een compacte accu die overigens op een strakke manier achter de zadelpen is weggewerkt. JansenCronjé treedt als fietsspecialist op als dealer voor de Kalkhoff Pro Connect.

 

Zo hebben wij de Pro Connect Impulse 9 in het assortiment beschikbaar. Dit model uit de serie is een sportieve elektrische fiets. Een bijzonder kenmerk van deze e-bike is dat er sprake is van een extra laag gewicht. De nieuwste uitvoering van dit model weegt nog maar 23,6 kilogram. Het exacte aantal kilogram is overigens wel afhankelijk van de maat. Het is heerlijk fietsen met de mogelijkheid om op een soepele manier naar een andere versnelling over te schakelen. De Impulse 9 beschikt namelijk over 9 Shimano alivio versnellingen. Het is mogelijk om voor een uitvoering te kiezen met een 396 Wh accu die een actieradius van 135 km heeft. Indien voor een zwaardere accu wordt gekozen in de vorm van een 522 Wh accu kan de actieradius nog hoger worden. Onder de meest ideale omstandigheden is er dan sprake van een actieradius van 175 km.

 

Uiteraard hebben wij de modellen uit de Kalkhoff Pro Connect serie zowel als damesfiets en als herenfiets beschikbaar. Bovendien heeft u de mogelijkheid om bij JansenCronjé voor een speciaal trapez frame te kiezen. Wij ontmoeten u graag in onze fietsenwinkel aan de Generaal Cronjéstraat 160. Hier kunnen wij u van uitgebreid advies voorzien en kunt u met de verschillende eigenschappen kennismaken. Wij zijn vanaf dinsdag tot en met zaterdag geopend.

Kalkhoff E-bikes Agattu 1.i Advance

Elektrische fietsen

Heerlijk model voor de stad of incidenteel een tourtocht, met ruime instap!

Een scherpe prijs voor een fiets met deze uitrusting. Uiteraard met de zeer goede, hydraulische remmen, 7 versn

Bekijken
vanaf € 2149
Kalkhoff E-bikes Image 5.B Belt

Elektrische fietsen

Wauw! Een van de mooiste modellen die Kalkhoff maakt. De accu is 'verstopt' in het frame. Uitgerust met de nieuwe performanceLine motor van Bosch en de nieuwe Shimano naafversnelling Nexus

Bekijken
vanaf € 3799,-
Kalkhoff E-bikes endeavour 1.i Move

Elektrische fietsen

Zin om in het weekend lekker te touren? Maar dan zonder te zweten? Deze Kalkhoff met derailleur kan het aan.

Dit model is voorzien van een derailleur met 8 versnellingen achter en de krac

Bekijken
vanaf € 2149
Kalkhoff E-bikes Agattu 3.i Move

Elektrische fietsen

Een zeer comfortabele, krachtige en op alle punten goed scorende fiets.

Dit model is voorzien van de nieuwste Kalkhoff Impulse EVO next motor. Deze motor is een doorontwikkeling van vorig

Bekijken
€ 2699
Kalkhoff E-bikes Agattu 3.B Excite

Elektrische fietsen

  1. Veel minder onderhoud dan een ketting
  2. U hoeft een snaar niet te smeren
  3. Omdat deze niet gesmeerd hoeft, blijft er ook geen zand/modder en dergelijke plakken (nooit meer
Bekijken
3099,-
Kalkhoff E-bikes Agattu 4.B Move

Elektrische fietsen

Het instapmodel van het comfort e-segment. De Agattu 4.B Move is voorzien van de perfect geïntegeerde Bosch Active Line Plus motor met intube 500Wh accu en lage instap. Voor comfortabel, veili

Bekijken
€ 2699,-
Kalkhoff E-bikes Endeavour 1.B Move

Elektrische fietsen

Het instap model voor eersteklas e-trekking. De Endeavour 1.B Move is de perfecte e-bike voor stads- en tourfietsers die op zoek zijn naar meer. 

Dit model is voorzien van een derail

Bekijken
€ 2399,-