stadsfiets | JansenCronjé

Een stadsfiets is de ideale fiets voor dagelijks gebruik. Daarbij kunt u denken aan het fietsen naar het werk, naar de supermarkt of om bijvoorbeeld ergens op bezoek te gaan. De stadsfiets is zo ontworpen dat deze aan alle eisen op het gebied van comfort en gemak voldoet. Het is niet voor niets het populairste model fiets dat in Nederland wordt verkocht. De meesten komen er al mee in aanraking als de overstap naar de middelbare school wordt gemaakt. Stadsfietsen bieden namelijk ook de mogelijkheid om gemakkelijk een tas mee te nemen. Die kan achterop de bagagedrager bevestigd worden. Het materiaal is stevig en het frame van dit type fiets biedt een solide basis. Ook de banden zijn stevig uitgevoerd. De stadsfiets is dan ook geschikt om jarenlang mee te gaan zonder aan kwaliteit en comfort in te leveren. JansenCronjé heeft als fietsspecialist in Haarlem verschillende uitvoeringen beschikbaar.

 

De stadsfietsen in ons aanbod bieden u de mogelijkheid om de fiets ook voor recreatieve doeleinden te gebruiken. Er zijn zowel damesfietsen als herenfietsen beschikbaar met uiteenlopende designs en afhankelijk van het model met opties om uit te kiezen. Bijvoorbeeld met betrekking tot de kleur of in de vorm van een model met of zonder vering van de voorvork. Een stadsfiets met versnellingen zorgt tijdens het fietsen voor extra comfort. Dat is vooral ideaal als u ook regelmatig langere afstanden fietst. U kunt dan rekening houden met de snelheid en gewenste trapweerstand. Mocht u wind tegen hebben, schakelt u comfortabel over naar een lichtere versnelling. Bij wind mee is het gemakkelijk om de trapweerstand te verhogen en optimaal van een hogere snelheid te profiteren.

 

  • Damesfietsen
  • Herenfietsen
  • Dagelijks gebruik
  • Recreatieve doeleinden
  • Optimaal gemak met versnellingen

 

U kunt onze fietsenwinkel in Haarlem langskomen om de mogelijkheden te ontdekken en uw favoriete stadsfiets uit te kiezen. Uiteraard voorzien wij u daarbij graag op basis van onze kennis en ervaring van advies.

Batavus Old Dutch

Stadsfietsen

De klassieke opoe fiets!
Simpel gezegd: wat er niet op zit kan ook niet stuk!

Een fiets zonder verende voorvork, verstelbaar stuur, naafdynamo, verende zadelpen, k

Bekijken
vanaf 469,-
BSP Oma Royal Class

Stadsfietsen

Een voordelige uitvoering van de Batavus old dutch!

€ 90,- voordeliger, dit komt door het frame dat minder vaak gelakt is. (dit merkt u pas na een aantal jaren, de fiets 'gl

Bekijken
369,-
Batavus Personal Bike

Stadsfietsen

De Batavus personal bike is al jaren een begrip.
Door de kleinere 26" (mountainbike) wielen ligt deze fiets zeer stabiel op de weg, en zijn de wielen extra sterk.

Het nummer w

Bekijken
vanaf 599,-
Batavus Bolero

Stadsfietsen

De Bolero is een echte alleskunner, met de nadruk op de stadse ritten. 

Voorzien van 7 versnellingen, een zeer stabiel frame en een aangepaste drager voor kinderzitjes achter.

Bekijken
799,-
Batavus Fonk nexus 3

Stadsfietsen

Wauw! Een gave verschijning, en nog praktisch ook.

Heel speciaal aan deze fiets is de verlichting. Deze staat altijd aan en wordt gevoed door de dynamo in het voorwiel. Met name de koplam

Bekijken
599,-