Bakfiets.nl CargoBike Long

Waarom deze fiets? Omdat zelfs de fietsersbond geen minpunten kon vinden!!

Grootste pluspunt is dat de bak ervoor gemaakt is om buiten te laten staan. Dit kan geen kwaad. Geen gedoe dus met hoezen o.i.d. wat u anders toch na een half jaar niet meer doet...

De bakfietsen van bakfiets.nl onderscheiden zich door het gebruik van slechts 2 wielen. Omdat het zwaartepunt laag ligt, is de fiets door iedereen goed in balans te houden. De zeer sterke 'bok' standaard maken het inladen van kinderen en boodschappen een makkie! Deze is voor iedereen goed te bedienen, ook voor iets kleinere dames.

De nexus 8 versnellingsnaaf heeft als groot voordeel minder innerlijke weerstand, oftewel deze naaf zorgt ervoor dat de fiets lichter trapt. Dit gecombineerd met een goed gekozen verzet zorgt ervoor dat u ook de bruggen nog goed opkomt met zware belading.

De naafdynamo zorgt voor zeer weinig weerstand met het licht aan,en door de powerled heeft u een goede lichtopbrengst, waardoor u ook in het winter goed zichtbaar bent.

In de lange bak kunt u in zowel de maxi cosi als de kinderen nog kwijt. Optioneel is er nog een tentje verkrijgbaar, waardoor de kinderen beschut zitten. Uiteraard wel met ramen!

Nieuw is dit jaar een tent waarbij de ramen uitgenomen kunnen worden, en vervangen kunnen worden voor muskietengaas. Dit heet een zogenaamde multifunction tent, en deze kost hetzelfde als een gewone tent.

U kunt deze fiets ook elektrisch bestellen. De fiets wordt dan uitgerust met een Shimano Steps middenmotor systeem. Dit maakt het wegfietsen nog een stuk makkelijker!

Wilt u graag een keer een bakfiets proberen? Bel dan voor een afspraak of vul het contact formulier in.
vanaf € 1.645,-