Transportfiets

Veel te vervoeren? Geen interesse in de zondagse ritjes? Kies dan een fiets uit deze selectie. Wij leveren diverse merken met elk hun sterke en zwakke punten. Ook heerlijk licht fietsende transportfietsen bestaan tegenwoordig!

Azor - Ameland

Een speciaal samengestelde fiets van Azor, ook ontworpen voor de zware lasten. Niet eens de allersterkste uit de collectie, maar wat een pracht fiets om naar te kijken!

Vanaf € 699,-

Azor - Heavy Duty

De Azor heavy duty doet alles wat zijn naam belooft. Speciaal gemaakt om de zwaardere lasten gemakkelijk te kunnen dragen.

Vanaf € 749,-

BSP - Metropolis

Groot transport voor een klein prijsje. De fiets heeft een functionele dubbele standaard en stuurvergrendeling, een lichtgewicht aluminium frame (wel zeer sterk) en een handig transportrek aan de voorkant. Door alle lichte onderdelen weegt deze fiets slechts 21,5 kg!

Vanaf € 699,-

Batavus - PACKD

De PACKD is een solide en veilige transportfiets met een vrolijke, kleurrijke vormgeving. De fiets is voorzien van een stabiele tweepoot standaard, een stuurvergrendeling en een stevige voor- en achterdrager. Daardoor is de fiets uitermate geschikt om een zware (boeken)tas mee te nemen.

Vanaf € 649,-