Merken

Hieronder vindt u een greep uit de diverse merken die wij aanbieden. Staat uw merk er niet tussen? Bel of mail ons gerust voor meer informatie.

Azor

Bij Azor kunt u zelf uw fiets samenstellen! Op deze manier krijgt u geen dingen op de fiets die u toch niet wilt.

Bakfiets.nl

Wie kent deze fietsen niet? Bakfiets.nl is de grondlegger van de bakfiets 'rage' in Nederland, en heeft een groot assortiment aan bakfietsen.

Batavus

Bij Batavus vindt u een ruime keuze aan fietsen sinds 1904. E- bike? Kinderfiets? Stadsfiets? Tourfiets? Batavus maakt het allemaal.

Beixo

Huh? Geen ketting? Dat is vaak het eerste wat we horen als mensen de Beixo in de winkel zien. De Beixo maakt namelijk gebruik van een cardan as in plaats van een traditionele ketting.

Brompton

De Brompton is de absolute top onder de vouwfietsen. Het begon met een briljant idee in de 70-er jaren. Na 45 jaar verfijnen en bijschaven is het resultaat nu te zien bij ons in de winkel, een fiets die qua rijden, vouwen en degelijkheid van absolute topklasse is.

BSP

BSP is een prachtig fietsenmerk dat staat voor topkwaliteit, eerlijke producten en echt Hollands fietsplezier.

Kalkhoff E-bikes

Kalkhoff fietsen, al jaren een test winnaar! Uniek aan deze fietsen is de uitstekende prijs/kwaliteits verhouding.

Kettler E-bikes

Kettler, wie kent het niet. Bekend van o.a fitness apparatuur. Maar ze maken ook fantastische E-bikes. Hoge kwaliteit, Duitse degelijkheid, en met een vooruitstrevend design!

Tern

Tern vouwfietsen blinken uit in hun eenvoud en toch lekker fietsen. Als ooit kleine zoon van Dahon, zijn ze ondertussen een gevestigde naam in de vouwfietsenwereld.

Vsf Fahrradmanufaktur

Vsf fietsen zijn vrijwel nergens mee te vergelijken. Als eerste kijken onze oosterburen naar de kwaliteit van de onderdelen, en als dat allemaal naar wens is mag er soms nog een designer naar kijken.