E-bike vouwfiets

Elektrische vouwfiets

Een elektrische vouwfiets is de perfecte combinatie tussen een elektrische fiets en een vouwfiets. Ideaal als u bijvoorbeeld met de trein naar uw werk reist en de laatste kilometers moet overbruggen. Door de elektrische trapondersteuning bent u razendsnel op uw bestemming zonder al te hard te moeten trappen. En omdat deze modellen inklapbaar zijn tot een klein pakketje neemt u de fiets gratis mee in de trein. Door het compacte formaat zijn deze modellen ook bijzonder geschikt om mee te nemen in de auto of op uw boot. Wij bieden modellen aan van het merk Brompton en Beixo.

 

Brompton

Het Engelse Brompton is al vanaf de jaren zeventig de nummer één in vouwfietsen. De Brompton vouwfietsen zijn qua ontwerp weinig veranderd, maar sinsdien wel continu verbeterd. Met de E versie biedt Brompton u een betaalbaar lichtgewicht model. Het frame is van binnenuit gelakt, waardoor de fiets beschermd is tegen roest van binnenuit. Met name belangrijk als uw fiets veel in contact komt met water.

 

Beixo

Het Nederlandse Beixo maakt sinds 2005 fietsen met een zogenaamde cardanaandrijving. Het wiel wordt dan niet aangedreven met een traditionele ketting, maar met tandwielen die haaks op elkaar staan. Een cardanas vergt weinig onderhoud en wordt niet vies, wat bij een ketting wel het geval is. De elektrische Beixo Compact Low heeft bovendien een makkelijke lage instap.

Beixo Compact Low (elektrisch)

Elektrische vouwfietsen

De unieke vouwfiets met cardan-as, maar nu met een handige lage instap!

De cardan as is een prachtige constructie en zorgt ervoor dat u nooit meer de ketting hoeft te onderhouden, en

Bekijken
vanaf € 1899,-
Brompton Electric

Elektrische vouwfietsen

Diverse modellen op voorraad, bel of mail voor de actuele voorraad informatie!

KOM GERUST PROEFRIJDEN!

Na lang wachten, heeft Brompton eindelijk besloten hun elektrische

Bekijken
vanaf € 2995,-
Tern Vektron D7-i

Elektrische vouwfietsen

Een elektrische vouwfiets met middenmotor!

Uniek is het merk Tern, met zijn vouwfiets met middenmotor. Wij kozen voor de Vektron met een Bafang motor, maar hij is ook leverbaar met Bosch.

Bekijken
€ 2399