Elektrische fiets

Wilt u een duwtje in de rug? Minder bezweet op uw werk aankomen? Dan is een elektrische fiets een goede keus voor u. Bij ons krijgt u vakkundig advies over welke elektrische fiets nu het beste voor u is. Er staan diverse modellen in de winkel staan om een proefrit op te maken.

Batavus - Quip E-go Extra Cargo 300Wh/400Wh

Transport maar dan gemakkelijker... Ideaal om 2 kinderen, de weekboodschappen of beide tegelijk mee te vervoeren!.

Vanaf € 2.199,-

Kalkhoff E-bikes - Endeavour 1.B Move

Dit model is voorzien van een derailleur met 8 versnellingen achter, de nieuwe Bosch Performance Line motor, het Bosch Purion LCD-display en een 500Wh accu.

Vanaf € 2.499,-

Kalkhoff E-bikes - Endeavour 3.B Advance

Op zoek naar een sportieve zithouding, krachtigste motor, en superstrak schakelen? Dan eindigt uw zoektocht bij deze fiets!

Vanaf € 2.999,-

Batavus - Finez E-go Power Exlusive 400Wh/500Wh/625Wh

Een echt topmodel die uitstekend geschikt is voor stadsverkeer én voor naar het werk!

Vanaf € 3.299,-

Kalkhoff E-bikes - Agattu 3.B move 400Wh

Op zoek naar een stabiele e-bike met een lage en ruime instap, grote actieradius en een fijne zithouding zonder poespas? Dan is dit dé fiets voor u!

Vanaf € 2.199,-

Batavus - Finez E-go Active Plus 300Wh/400Wh/500Wh

Als u zoekt voor een comfortabele allrounder, dan is dit dé fiets voor u!

Vanaf € 2.599,-

Kalkhoff E-bikes - Agattu 3.B Excite

Met zijn onderhoudsarme snaaraandrijving, lage instap, super stabiele accu positie, soepele geveerde voorvork, geveerde zadelpen en 8 Shimano Nexus versnellingen is dit dé fiets voor de veeleisende stadsfietser

Vanaf € 3.199,-

Kalkhoff E-bikes - Agattu 4.B Move

Het instapmodel van het comfort e-segment. De Agattu 4.B Move is voorzien van de perfect geïntegeerde Bosch Active Line Plus motor met intube 500Wh accu en lage instap. Voor comfortabel, veilig en onbezorgd fietsen.

Vanaf € 2.799,-

Kalkhoff E-bikes - Endeavour 5.B Advance

Een van de beste derailleurs, de nieuwste 3e generatie Bosch Performance motor, extra goede remmen, grote 625Wh accu en een volledig instelbare geveerde voorvork? Deze fiets heeft het allemaal! Dat maakt hem uiterst geschikt voor ambitieuze fietser.

Vanaf € 3.699,-

Kalkhoff E-bikes - Agattu 4.B Excite

maakt dat deze fiets uitermate geschikt voor de stads/tour fietser, maar bijvoorbeeld ook perfect is voor de forenzen onder ons!

Vanaf € 3.299,-

Kalkhoff E-bikes - Image 5.B Advance

Door de nieuwste 3e generatie Bosch Performance Line motor, de speciaal voor e-bikes ontwikkelde versnellingen, de extra goede schijfremmen en de grote accu mag deze fiets gerust een absolute topfiets genoemd worden.

Vanaf € 3.499,-

Kalkhoff E-bikes - Image 5.B Belt BLX

De accu is 'verstopt' in het frame. Uitgerust met de nieuwste 4e generatie Performance Line motor van Bosch en de nieuwe speciaal voor E-bikes ontworpen Shimano Nexus 5 naafversnelling.

Vanaf € 3.899,-

Batavus - Wayz E-go Active Plus 400Wh

Een goede allrounder, deze E-bike van Batavus.

Vanaf € 2.499,-

Multicycle - Noble EM

Deze Multicycle heeft een super stille midden motor!

Vanaf € 2.799,-

Kalkhoff E-bikes - Image 5.B Move

De Bosch Active Line Plus motor, de 8 interne versnellingen, actieradius tot 175km, hydraulische schijfremmen en strakke prijs maken dat deze fiets de perfecte 'no-nonsense' keuze is voor de sportieve fietser.

Vanaf € 3.299,-

Een elektrische fiets is uitgegroeid tot een enorm populaire fiets. Met de introductie waren het vooral senioren en personen met lichamelijke beperkingen die de keuze hierop lieten vallen. In de loop der jaren hebben echter ook jongeren ontdekt hoe comfortabel en gemakkelijk het is om op een elektrische fiets te rijden. JansenCronjé bedient als fietsspecialist een brede doelgroep en heeft niet alleen een gevarieerd aanbod voor de verkoop. Wij repareren en herstellen namelijk ook net als dat wij servicebeurten uitvoeren.

Wij bieden u graag het beste van het beste. Daarom hebben wij het aanbod met elektrische fietsen met zorg samengesteld. Zo hebben wij de beste modellen van Kalkhoff beschikbaar. De E-bikes van Kalkhoff staan al jarenlang bekend als echte toppers op het gebied van elektrisch fietsen. Het aanbod is zo divers van aard dat er altijd met uw persoonlijke voorkeuren en rijgedrag rekening gehouden kan worden. De modellen die wij aanbieden, beschikken over innovatieve technieken, fraaie designs en unieke eigenschappen. U kunt de keuze maken voor een elektrische fiets voor dagelijks gebruik, maar ook voor andere doeleinden hebben wij de beste oplossing voorhanden. De aandrijving is uiteraard een belangrijk onderdeel van de fiets. Wij adviseren u daar dan ook graag over.

JansenCronjé is een specialist waar u altijd voor advies terecht kunt bij het maken van een keuze voor een elektrische fiets. Ook voor servicebeurten zijn wij het aangewezen adres net als dat wij reparatiewerkzaamheden uitvoeren. U profiteert zelfs van het voordeel dat u voorrang bij servicebeurten en reparaties krijgt als u bij ons een elektrische fiets aanschaft. Wij ontmoeten u graag in onze fietsenwinkel aan de Generaal Cronjéstraat 160 in Haarlem. De fietsenwinkel is geopend van dinsdag tot en met zaterdag.