Batavus

Bij Batavus vindt u een ruime keuze aan fietsen sinds 1904. E-bike? Kinderfiets? Stadsfiets? Tourfiets? Batavus maakt het allemaal. Door het ruime assortiment is er altijd wel een geschikte Batavus voor u te vinden.

Batavus Quip E-go Extra Cargo 300Wh/400Wh/500Wh

Transport maar dan gemakkelijker. Ideaal om bijvoorbeeld 2 kinderen, de weekboodschappen of beide tegelijk mee te vervoeren!

vanaf € 2.499,-

Batavus Finez E-go Power Exlusive 400Wh/500Wh/625Wh

Doordat deze fiets is voorzien van het nieuwste Bosch Intube accu systeem, een frame met lage instap ontwikkeld in samenwerking met de TU Delft, een gates snaaraandrijving, een krachtige motor én verlichting van de bovenste plank, heeft Batavus weer goed laten zien wat zij in hun mars hebben.

vanaf € 3.699,-

Batavus Finez E-go Active Plus 300Wh/400Wh/500Wh

Als u zoekt voor een comfortabele allrounder, dan is dit dé fiets voor u! Door zijn geveerde voorvork en geveerde zadelpen, dichte kettingkast, krachtige motor, 7 versnellingen en extra veilige verlichting maakt het een echte allrounder.

vanaf € 2.899,-

Batavus Fonk E-go Plus

De Fonk is een ware prijswinnaar! Met de Fonk E-go Plus is geen heuvel te stijl en geen rit te lang.

vanaf € 2.199,-

Batavus Fonk E-go

Met de Batavus Fonk E-go kunt u overal uit de voeten. Deze trendy e-bike heeft zeven versnellingen en is perfect voor in de stad, maar is ook heel goed te gebruiken voor recreatieve tochten.

vanaf € 1.999,-

Batavus Dinsdag E-go

De populaire Batavus Dinsdag, maar dan als e-bike!

vanaf € 2.599,-

Batavus Mambo

De Batavus Mambo is een echte alleskunner: een fiets waar prima tochten mee gereden kunnen worden, maar waar bijvoorbeeld ook goed kinderen op vervoerd kunnen worden.

vanaf € 1099,-

Batavus PACKD

Dé transporter bij uitstek! Stevig, naafdynamo bij alle modellen, dus altijd verlichting!.

vanaf € 749,-

Batavus Dinsdag

De Batavus Dinsdag is een vrolijke en sportieve stadsfiets. Het slanke en lichte frame geven de dinsdag een heerlijk sportief rijgedrag.

vanaf € 999,-

Batavus Finez Exclusive

De Batavus Finez Exclusive is een ultiem comfortabele stadsfiets, voorzien van een frame ontworpen met de TU Delft en alle luxe die u zich kunt wensen. U geniet met van elke rit met deze fiets!

vanaf € 1349,-

Batavus Quip Extra Cargo

Op zoek naar een fiets waarop u veel mee kan nemen, en het liefst alles tegelijk? Dan is de Quip Extra Cargo dé transportfiets voor u!

vanaf € 1049,-

Batavus Fonk

Wauw! Een gave verschijning, en nog praktisch ook. Heel speciaal aan deze fiets is de verlichting. Deze staat altijd aan en wordt gevoed door de dynamo in het voorwiel.

vanaf € 749,-

Batavus fietsen

Batavus is in Nederland een fietsspecialist met betrekking tot het ontwerpen en produceren van kwaliteitsfietsen. Er is sprake van een breed aanbod van verschillende modellen, zodat er voor iedereen in Nederland een ideale Batavus fiets beschikbaar. In de fietsenwinkel van JansenCronjé in Haarlem is de variatie in modellen eveneens te onderscheiden in het aanbod. U kunt dan ook rekening houden met vele wensen om een keuze te maken uit onze fietsen van Batavus. Bijvoorbeeld door voor stevigheid en gemak te kiezen. Of juist door de voorkeur te geven aan comfort en een licht gewicht van de fiets. Een stadsfiets is ideaal om voor korte ritten dagelijks te gebruiken en om naar het werk te fietsen, zijn er woon-werk fietsen beschikbaar. Zo zijn er eveneens toerfietsen, transportfietsen, sportieve fietsen en moederfietsen van Batavus in het aanbod te vinden.

Er wordt door Batavus bij het ontwerpen en produceren van kwaliteitsfietsen niet alleen gekeken naar het gemak, comfort en het gebruiksdoel. De focus ligt namelijk eveneens op design en styling. De fietsen zien er dan ook fantastisch uit als het gaat om de uitstraling van het ontwerp. Batavus is al ruim honderd jaar in Nederland een van de grootste fabrikanten van fietsen. De passie voor fietsen is in alle gelederen van het bedrijf verweven. De Batavus fabriek omvat onder meer een wielenmakerij, maar ook een montageafdeling, lakkerij en testcentrum.

JansenCronjé maakt bij het samenstelling van de selectie met fietsen altijd een afweging op basis van kwaliteit en functionaliteit. Batavus fietsen voldoen in dat opzicht aan alle normen en overstijgen deze ook als het gaat om de fraaiheid van het design en styling. U bent van harte welkom in de fietsenwinkel van JansenCronjé als u op zoek bent naar een oerdegelijke en originele fiets van Batavus. Wij geven u graag het beste advies op basis van uw wensen en het gebruiksdoel waarvoor u de fiets aanschaft. Ook voor onderhoud en reparaties van uw fiets bent u bij ons aan het juiste adres.