Batavus Dinsdag

De Batavus Dinsdag is een vrolijke en sportieve stadsfiets.

Het slanke en lichte frame geven de dinsdag een heerlijk sportief rijgedrag. Alle modellen zijn voorzien van een naafdynamo met LED-verlichting, dus altijd verlichting met zeer weinig weerstand!

Allereerst is er de klassieke Dinsdag. Die fiets is voorzien van 7 versnellingen van Shimano zodat u altijd de juiste versnelling kan kiezen. Uitgerust met hydraulische (op oliedruk) schijfremmen, voor veel remkracht, ook bij regen en nattigheid! Voorzien van dichte kettingkast, dus geen kans op een vieze broek!

Dames in donkerrood en zwart, heren alleen zwart. Voor € 999.

Dan hebben we de Dinsdag Exclusive, zoals de naam al doet vermoeden is dit een luxere en betere uitvoering van de Dinsdag. De versnellingen zijn van dezelfde vertrouwde kwaliteit, maar de ketting is vervangen door een Gates snaaraandrijving (Lees hier meer over de Gates snaaraandrijving), en de remmen zijn een stapje krachtiger geworden.

Dames en heren in lichtgrijs of blauw. Voor € 1249.

Als kers op de taart is er dan ook nog de Dinsdag Exlusive Plus. Dit is het topmodel van de Dinsdag reeks. Dezelfde basis, met de beste onderdelen. Hij is ook voorzien van de snaaraandrijving (Lees hier meer over de Gates snaaraandrijving), en de versnellingen zijn van Shimano Alfine 11, dit is het allerbeste versnellingssysteem wat Shimano maakt!

Dames en heren in lichtgrijs. Voor € 1649.


De Dinsdag heeft ook een elektrische variant, zie deze webpagina voor meer informatie.

 vanaf 999,-