Batavus Dinsdag E-go

De populaire Batavus Dinsdag, maar dan als e-bike!

De Dinsdag E-go komt, net zoals zijn niet-elektrische broer, in een aantal varianten. Bij elke variant kunt u kiezen voor een 300 Wh, 400 Wh (meerprijs €150,-) of 500 Wh (meerprijs €350,-) accu. 

Als eerst de 'standaard' Dinsdag E-go. Met een Bosch Active Line middenmotor, hydraulische schijfremmen, zeven Shimano-versnellingen en een dichte kettingkast bezorgt deze fiets ideaal fietscomfort, ongeacht de weersomstandigheden. U kunt bij deze fiets kiezen tussen een 'classic' variant met lage instap en accu op de bagagedrager en een variant met de accu op het frame. De eerstgenoemde is beschikbaar in één model in het rood of zwart. De andere is beschikbaar in een turquoise damesmodel, groen herenmodel of in het zwart, beide modellen. Alle varianten vanaf €2349,-.

De E-go komt ook in een Exclusive model. Deze lijkt erg op de niet-Exclusive, maar heeft een Bosch Active Line Plus middenmotor en een afneembaar, uitgebreider display, waar u nog meer informatie van af kan lezen. Een andere belangrijke upgrade van deze fiets is de snaaraandrijving waar uzelf, in tegenstelling tot een normale ketting, geen onderhoud aan heeft! De Dinsdag E-go Exclusive is ook beschikbaar in een 'classic' variant, in het zwart. Het herenmodel is beschikbaar in zwart en het vrouwenmodel in turquoise. Alle varianten vanaf €2749,-.

Last but not least is er de Dinsdag E-go Sport variant. Deze heeft een krachtigere Bosch Performance Line middenmotor, eveneens met een afneembaar, uitgebreider display. Deze fiets heeft een sportievere zithouding en een Shimano derailleur met wel tien versnellingen, waarmee u elke klim aan kunt. De Batavus Dinsdag E-go Sport is enkel in het zwart beschikbaar. Vanaf €2649,-.


vanaf 2449,-