Batavus Finez Exclusive

De Batavus Finez Exclusive is een ultiem comfortabele stadsfiets, voorzien van een frame ontworpen met de TU Delft en alle luxe die u zich kunt wensen. U geniet met van elke rit met deze fiets!

De Finez Exclusive is een zeer moderne stadsfiets, met alle bijbehorende onderdelen. Om er even een aantal op te noemen:

  • De snaaraandrijving, in plaats van een ketting. Hiermee is de fiets nóg stiller, en bovendien onderhoudsarm! De snaar gaat ook nog eens een stuk langer mee dan een normale ketting. 
  • Acht Shimano-naafversnellingen. Acht stuks, dus u heeft optimale controle over hoe licht of zwaar u fietst. 
  • Een verende voorvork en zadelpen, ideaal om de hobbels en gaten van de grillige stadswegen voor u op te verzachten.
  • Hydraulische schijfremmen. Hiermee staat u stil wanneer u wilt en kan u dus effectief reageren op elk onverwacht obstakel.
  • Het hypermoderne Vizi-verlichtingssysteem. Deze verlichting bevat een sensor waarmee het licht automatisch op "groot licht" gaat bij donker weer of in de avond. Het systeem is aangesloten op een naafdynamo en staat daarmee altijd aan, zonder dat u daar last van heeft. Het licht blijft zelfs nog even aan staan bij het stoplicht!

Kortom: de Batavus Finez Exclusive is een ideale stadsfiets, met alle nodige moderne techniek om te zorgen dat u altijd comfortabel en veilig onderweg bent!

Mocht u het nodig hebben kan ook op deze fiets een kinderzitje geplaatst worden. 


1299,-