Brompton accessoires

Een Brompton dealer bezoeken voor de aanschaf van een vouwfiets van dit kwaliteitsmerk is natuurlijk de meest aangewezen weg. Dan weet u zeker dat u goed geholpen wordt om de beste keuze uit de modellen en opties te maken. JansenCronjé is een officiële dealer van dit topmerk en heeft als dealer zelfs de premium dealer status verkregen. Wij hebben de Brompton vouwfietsen dan ook al sinds 1991 in de verkoop. In de loop der jaren is er dan ook een schat aan kennis en ervaring ontstaan. Hierbij gaat het zowel om de adviserende kant voor de aanschaf als voor herstel, reparatie en servicebeurten.

U kunt dan ook bij ons terecht als u een Brompton dealer zoekt voor reparaties, herstel of een servicebeurt. Of als u een vouwfiets wilt aanschaffen. In beide situaties bieden wij als fietsspecialist een passende oplossing. Voor de aanschaf maakt u in elk geval een prima keuze als uw oog op dit merk valt. Het gaat hier namelijk om vouwfietsen die op het gebied van rijden, vouwen, compactheid en opties niet te overtreffen zijn. Het is een groot voordeel dat wij u als officiële Brompton dealer een ruim aanbod van modellen kunnen bieden. Zo kunt u rekening houden met het gebruiksdoel en met uw persoonlijke wensen. Natuurlijk is de vouwfiets perfect voor het woon- en werkverkeer, maar ook tijdens vakanties komt de Bronpton goed van pas.

Er is nog een voordeel verbonden aan de beschikbare modellen. Dat is namelijk het voordeel dat iedere model op bepaalde onderdelen helemaal naar keuze zelf door u kan worden samengesteld. Uiteraard geven wij u daarbij graag advies. Door onze ervaring en kennis weten wij welke modellen en welke opties het meest geschikt zijn voor een bepaald gebruiksdoel. Qua keuze zijn er naast de modellen onder meer opties op het gebied van het aantal versnellingen en soort verlichting. JansenCronjé is als Brompton dealer te vinden aan de Generaal Cronjéstraat 160 in Haarlem.