Brompton C-Line

De Brompton C-line; een echte alleskunner voor in de stad!

Nieuw in 2023 is dat alle modellen nu matzwarte onderdelen hebben, die voorheen zilver waren. Dit zijn onder andere het stuur, de zadelpen, de spatborden en de velgen.

Nog steeds kunt u een Brompton zelf samenstellen; 2 (urban) of 6 (explore) versnellingen, voor het stuur kunt u uit 3 hoogtes kiezen en natuurlijk nog steeds in tal van mooie kleuren leverbaar.


GEBRUIK:

Een Brompton C-line kunt u universeel gebruiken. en is geschikt voor achter in de auto, meenemen in trein, of mee op vakantie in bijvoorbeeld boot, camper of caravan.

Als u de fiets vaak gaat gebruiken, en dan met name ook in het openbaar vervoer, adviseren wij om de achterdrager te laten monteren. Dit omdat de achterdrager ook functioneert als standaard en als versteviging. Ingevouwen staat de fiets namelijk op de drager, waardoor deze veel steviger zal staan dan zonder deze drager. Ook kan de fiets dan worden gerold op de wielen die op de drager gemonteerd zitten.

Het mooie van een Brompton is dat deze continu verbeterd wordt. Wij hebben in de winkel een Brompton uit 1984 en de allernieuwste. Deze vouwen net zo goed en op dezelfde manier, maar onderhuids is alles verbeterd en veranderd.

Grote vernieuwingen zijn de versnellingshandels onder in plaats van boven op het stuur, nieuwe broekbeschermers, nieuw ontworpen bagagedrager, nieuwe velgen, kortom; ieder jaar weer een (kleine) verbetering!

Een Brompton koop je niet voor even, maar koop je voor het leven. Wij adviseren dan ook om langs te komen in de winkel, waar onze vakmensen u uitgebreid kunnen adviseren over de beste Brompton voor uw gebruik!