Brompton Electric

Brompton Electric

De Brompton Electric is ontworpen op basis van een revolutionair concept en bevindt zich in de high-end klasse van vouwfietsen. Het doel achter het concept van de Brompton e-bike is voorzien in onafhankelijkheid en vrijheid. Een van de grote voordelen van de Brompton elektrische vouwfiets is dat deze licht van gewicht en compact is. Bovendien is er sprake van een innovatieve ontwikkeling. De Brompton Electric beschikt over een bijzonder tassensysteem. De batterij bevindt zich in een aparte tas die vooraan de vouwfiets is bevestigd. De tas met batterij is afneembaar om daarna heel gemakkelijk de fiets op te vouwen. Het gewicht is dan slechts 15 kilogram en met accu 17 kilogram. De lichtste versie zonder accu weegt zelfs maar 13,7 kilogram in de uitvoering van de 2 versnellingen. De accu inclusief tas heeft een gewicht van 2,9 kg.

De Brompton Electric heeft een uitstekende actieradius. Het is geen enkel probleem om met gebruik van de accu een afstand tussen 30 km en 70 km af te leggen. De omstandigheden bepalen de feitelijke actieradius. JansenCronjé biedt u voor het samenstellen van de Brompton elektrische vouwfiets verschillende opties. Zo is er een keuze tussen 2 of 6 versnellingen en een keuze tussen een M of H type stuurkolom. De L versie van de e-bike heeft geen bagagedrager, maar is door JansenCronjé daar wel mee uit te breiden. Ten aanzien van de kleurstelling is er een keuze tussen glanzend zwart en wit. Verder is de Brompton Electric met meerdere accessoires uit te breiden. Bijvoorbeeld in plaats van een 2A lader met een snelle 4A lader. Ook is het mogelijk om de keuze te maken voor een extra grote tas met een inhoud van 20 liter. Uiteraard is het ook mogelijk om een extra accu aan te schaffen voor de Brompton Electric.

De prijs van een uitvoering met 2 versnellingen is 2.995 euro. De elektrische vouwfiets met 6 versnellingen heeft een prijs van 3.150 euro. Kiest u voor de grotere city voortas? Dan betaalt u daarvoor 150 euro. De snellader kost 130 euro en de extra accu heeft een prijs van 499 euro. U schaft bij JansenCronjé in Haarlem dan ook al een Brompton Electric aan vanaf 2.995 euro.

Brompton Electric

Elektrische vouwfietsen

Diverse modellen op voorraad, bel of mail voor de actuele voorraad informatie!

KOM GERUST PROEFRIJDEN!

Na lang wachten, heeft Brompton eindelijk besloten hun elektrische

Bekijken
vanaf € 2995,-