Brompton L versie

Bij dit model zitten wel de spatborden, maar niet de achterdrager. De speciaal voor Brompton ontworpen onderdelen als de hogedruk banden, vouwpedaal, remmen en de hogedrukpomp komen ook standaard op dit model.

Voor de boodschappen heeft u de bagagedrager niet nodig, hiervoor is een veel beter tassensysteem ontworpen! zie ook onze accessoire pagina

GEBRUIK:

Dit model is het meest geschikt voor achter in de auto, bij recreatief gebruik. Ook prima voor in de boot of als elke centimeter ruimte telt.

Een kanttekening willen wij nog wel plaatsen. Indien u de fiets vaak gaat gebruiken, en dan met name ook in het openbaar vervoer, adviseren wij de RN versie. Dit omdat de achterdrager ook functioneert als standaard, en als versteviging. Ingevouwen staat de fiets namelijk op de drager.

Uiteraard is ook deze Brompton leverbaar met meer versnellingen, ander stuur, andere kleuren etc.

Het mooie van een Brompton is dat deze continu verbeterd wordt. Wij hebben in de winkel een Brompton uit 1984 en de allernieuwste. Deze vouwen net zo goed en op dezelfde manier, maar onderhuids is alles verbeterd en veranderd.

Een nieuwe Brompton rijdt dus duidelijk anders als een model van 10 jaar geleden!

De laatste vernieuwingen betreffen:

  • Versnellingshandels: De nieuwe handels zitten achter in plaats van bovenop het stuur. Ergonomischer, en vooral ook fraaier.
  • Saddle height insert: dit voorkomt dat u het zadel steeds hoeft af te stellen, u kan hem niet hoger zetten dan in uw eigen optimale positie
  • Nieuwe stuurkolom: De nieuwste stuurkolom is iets langer, waardoor de bocht aangepast kon worden. Ook is deze weer iets stabieler dan de oudere versies
  • Nieuwe stuurbocht: De bocht is ruimer gemaakt bij de handen, zodat er ook makkelijker andere handvatten geplaatst kunnen worden. Vooral grote handen kunt u nu beter kwijt op het stuur.
  • Frame van binnenuit gelakt: Nóg betere anti roest behandeling tegen roest van binnenuit (vooral voor botenbezitters                  belangrijk!)
  • Nieuw typeplaatje: Voor de liefhebbers... mooier dan een framenummer op een sticker... 
  • Ander voortandwiel: Makkelijker verwisselen van het blad voor minder geld, en de plastic rand zit beter vast.

Veel van deze dingen zullen u waarschijnlijk als niet- Brompton bezitter vreemd in de oren klinken, maar in de winkel kunnen wij u er alles over vertellen!


vanaf € 1.525,-