Brompton R versie

Bij dit model wordt er een achterdrager gemonteerd, waarop ook snelbinders komen. Verder worden er altijd easy-wheels op gezet, waardoor de fiets steviger staat, en ook nog eens goed te vervoeren is in ingeklapte toestand. (de fiets kunt u voortrollen op deze easy-wheels).
Ook een rolrem is standaard, om te voorkomen dat de fiets ongewenst wegrolt in de trein of tram/bus.

Verder is een achterframe blokkade gemonteerd, zodat als de fiets in uitgevouwen toestand opgetild wordt, het achterwiel aan het frame vast blijft zitten.

GEBRUIK:

Voor de forens de betere keuze. De achterdrager zorgt voor meer stabiliteit en stevigheid wanneer de fiets vaak gevouwen dient te worden. De grotere easy wheels zorgen voor veel gemak bij vervoeren in ingeklapte toestand.

Uiteraard is ook deze Brompton leverbaar met meer versnellingen, ander stuur, andere kleuren etc.

Het mooie van een Brompton is dat deze continu verbeterd wordt. Wij hebben in de winkel een Brompton uit 1984 en de allernieuwste. Deze vouwen net zo goed en op dezelfde manier, maar onderhuids is alles verbeterd en veranderd.
Een nieuwe Brompton rijdt dus duidelijk anders als een model van 10 jaar geleden!

De laatste vernieuwingen betreffen:

  • Versnellingshandels: De nieuwe handels zitten achter in plaats van bovenop het stuur. Ergonomischer, en vooral ook fraaier.
  • Saddle height insert: dit voorkomt dat u het zadel steeds hoeft af te stellen, u kan hem niet hoger zetten dan in uw eigen optimale positie
  • Nieuwe stuurkolom: De nieuwste stuurkolom is iets langer, waardoor de bocht aangepast kon worden. Ook is deze weer iets stabieler dan de oudere versies
  • Nieuwe stuurbocht: De bocht is ruimer gemaakt bij de handen, zodat er ook makkelijker andere handvatten geplaatst kunnen worden. Vooral grote handen kunt u nu beter kwijt op het stuur.
  • Frame van binnenuit gelakt: Nóg betere anti roest behandeling tegen roest van binnenuit (vooral voor botenbezitters                  belangrijk!)
  • Nieuw typeplaatje: Voor de liefhebbers... mooier dan een framenummer op een sticker... 
  • Ander voortandwiel: Makkelijker verwisselen van het blad voor minder geld, en de plastic rand zit beter vast.

Veel van deze dingen zullen u waarschijnlijk als niet- Brompton bezitter vreemd in de oren klinken, maar in de winkel kunnen wij u er alles over vertellen!


vanaf € 1.625,-