Brompton slot

U heeft een goed Brompton slot nodig wanneer u uw vouwfiets goed wilt beschermen tegen diefstal. Op jaarbasis worden ontzettend veel fietsen en vouwfietsen gestolen en het is natuurlijk erg zonde wanneer dit u ook overkomt. U kunt diefstal voorkomen door te zorgen voor een kwalitatief hoogwaardig Brompton slot. Heeft u nog geen Bromptonslot en wilt u een exemplaar van uitstekende kwaliteit aanschaffen tegen een nette prijs? Dan bent u aan het juiste adres bij JansenCronjé in Haarlem.

Wanneer u gebruik maakt van een kwalitatief hoogwaardig Bromptonslot, dan kunt u uw vouwfiets optimaal beschermen tegen diefstal. U kunt een uitstekend Brompton slot aanschaffen bij JansenCronjé, aan de Generaal Cronjéstraat 160 in Haarlem. Wij bieden u een zeer ruim assortiment accessoires voor de Brompton, met onder meer ook tassen en hoezen. Ook voor een Brompton slot kunt u altijd bij ons terecht.

Uiteraard helpen wij u graag bij het vinden van het juiste Bromptonslot voor uw vouwfiets. Wij zijn er om u te informeren en te adviseren. Kom eens langs wanneer u interesse heeft in een Brompton slot, of neem contact met ons op. U kunt vrijblijvend mailen naar mail@jansencronje.nl of bellen naar 023 – 52 56 125. We staan u altijd graag te woord.