Brompton tassen

Brompton tassen zijn stevige fietstassen die speciaal vervaardigd zijn voor gebruik op vouwfietsen. De Brompton tassen kunnen gemakkelijk geplaatst en weer afgenomen worden, en zijn daarmee even gebruiksvriendelijk als de vouwfietsen zelf. Uiteraard zijn de Brompton tassen erg praktisch wanneer u met de vouwfiets een dag uit gaat of bijvoorbeeld uw zakelijke papieren mee wilt nemen op weg van het station naar uw werkplek.

Wanneer u boodschappen gaat doen op de vouwfiets, dan kan het voorkomen dat er een behoorlijk gewicht in uw fietstas moet. De Brompton tassen zijn zeer stevig, waardoor u er gemakkelijk wat zwaardere goederen in kunt vervoeren. Uiteraard zijn de Bromptontassen vervaardigd uit materialen van uitstekende kwaliteit, waardoor de tassen duurzaam zijn en dus lang mee gaan. Toch betaalt u bij ons een aantrekkelijke prijs voor de Brompton tassen.

Wilt u gebruik maken van praktische Brompton tassen op uw vouwfiets? Dan koopt u uw Brompton tassen bij JansenCronjé, aan de Generaal Cronjéstraat 160 in Haarlem. U bent altijd verzekerd van een hoogwaardige kwaliteit en een nette prijs. Bezoek ons of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of advies. Bel naar 023 – 52 56 125 of stuur een mail naar mail@jansencronje.nl.