Brompton vouwfiets | JansenCronjé

Brompton vouwfiets

 

De Brompton vouwfiets is op het gebied van deze handige en praktische opvouwbare fietsen enorm populair en wordt dan ook veel verkocht. Het bijzondere is namelijk dat u op basis van een standaardmodel de fiets helemaal naar eigen inzicht kunt samenstellen. Dat houdt in dat voor iedereen de perfecte uitvoering samengesteld kan worden, die volledig bij de wensen aansluit.
 

Er zijn veel keuzemogelijkheden als het gaat om het samenstellen van de Brompton vouwfiets. U kunt daarbij denken aan het aantal gewenste versnellingen. Het is mogelijk om tot en met 12 versnellingen toe te voegen. Met betrekking tot de verlichting zijn er eveneens meerdere opties, zoals batterijverlichting of vaste verlichting op basis van een naafdynamo. Verder geldt dat er zelfs met betrekking tot het stuur keuze wordt geboden uit vier stuurvarianten. Vindt u het lastig om een keuze te maken? Dan kunne wij u als specialist alles vertellen over de vele mogelijkheden van de ideale Brompton vouwfiets. Zo kunt u het ideale model naar wens samen stellen. Er zijn overigens ook standaardmodellen beschikbaar die prima voor doorsnee dagelijks gebruik dienst kunnen doen. Overigens kan elk model naar eigen inzicht verder worden voorzien van een verscheidenheid aan handige accessoires.

 

Brompton vouwfietsen zijn niet alleen populair door de vele mogelijkheden om het ideale model samen te stellen. De handige en praktische fiets is namelijk in alle opzichten slim en vernuftig. Er is standaard sprake van een slim design en de fiets kan tot heel klein compact worden opgevouwen. Deze kleinst vouwbare fiets is dan ook heel eenvoudig mee te nemen in het openbaar vervoer, maar ook in de auto of op een boot.

 

Het comfort en gemak tijdens het fietsen, is te vergelijken met de ervaring op een gewone fiets, maar veel vaker zelfs nog beter. De Brompton vouwfiets is overigens ook geschikt voor mensen met lange benen, want er kan van een telescopische zadelpen gebruik worden gemaakt. Wilt u ook profiteren van alle voordelen? Kom dan langs bij JansenCronjé in Haarlem aan de Genreaal Cronjéstraat 160. Of bel voor meer informatie naar 023-52 56 125.

Brompton E versie

Vouwfietsen

Dit is de meest 'uitgeklede' uitvoering van de Brompton. Bij dit model ontbreken zowel de spatborden als de achterdrager.

Lekker licht, maar het kan nog lichter... zie de ExN seri

Bekijken
vanaf € 1080
Brompton L versie

Vouwfietsen

Bij dit model zitten wel de spatborden, maar niet de achterdrager. De speciaal voor Brompton ontworpen onderdelen als de hogedruk banden, vouwpedaal, remmen en de hogedrukpomp komen ook standaard o

Bekijken
vanaf € 1155
Brompton R versie

Vouwfietsen

Bij dit model wordt er een achterdrager gemonteerd, waarop ook snelbinders komen. Verder worden er altijd easy-wheels op gezet, waardoor de fiets steviger staat, en ook nog eens goed te vervoe

Bekijken
vanaf € 1235
Brompton Explore Edition

Vouwfietsen

Meerdere modellen op voorraad, klaar voor een proefrit!

Informeer in de winkel naar de actuele voorraad!

Eindelijk heeft Brompton na vele jaren besloten een reisvariant te ontwi

Bekijken
vanaf €1999,-