BSP

BSP is een prachtig fietsenmerk dat staat voor topkwaliteit, eerlijke producten en echt Hollands fietsplezier. Door deze sterke mix weet BSP Fietsen al jarenlang prachtige fietsen te produceren.

BSP La Dolce Vita

De hippe Urban style moederfiets. De La Dolce is de ideale moederfiets, maar dan wel in een fraaie Urban vermomming. De fiets heeft alle eigenschappen van de ideale moederfiets: een verlengd frame met verlengde achterdrager, een stabiele middenstandaard en vergrendelbaar stuur.

Vanaf € 679,-

BSP Metropolis

Als beste getest in de AD fietsentest 2015. Met een 9,7 de absolute winnaar in zijn categorie. Groot transport voor een klein prijsje.

Vanaf € 599,-

BSP Viking

Kenmerkend voor deze transporter is het fraaie kruisframe. Het frame geeft de fiets een retro look.

Vanaf € 529,-

BSP fietsen

Een BSP fiets is altijd bijzonder fraai van ontwerp en van een gegarandeerde topkwaliteit. Als u voor deze fiets kiest bij JansenCronjé in Haarlem ervaart u elke keer weer het ultieme fietsplezier. Een van de specifieke kenmerken van BSP fietsen is dat deze van Nederlandse bodem komen. Het Hollandse karakter gaat gecombineerd met eigenschappen die voldoen aan de hoogste eisen die op fietsgebied gesteld worden. Elke fiets wordt door BSP vanaf het eerste ontwerp tot de eindassemblage in eigen beheer ontworpen. Het unieke is bovendien dat er sprake is van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen door BSP.

JansenCronjé is als fietsspecialist gevestigd in Haarlem en richt zich bij de verkoop van fietsen op het aanbieden van kwaliteit. Dit aspect komt bij een BSP fiets in meerdere opzichten naar voren. Zo wordt er veel aandacht besteed aan het ontwerp met een combinatie van fraaiheid en functionaliteit. Daarbij wordt voor de productie gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen. Voldoende reden dus voor JansenCronjé om BSP fietsen in de eigen fietsenwinkel op te nemen voor de verkoop. Er is zowel een aanbod beschikbaar van damesfietsen als herenfietsen. De fietsen onderscheiden zich in per categorie in design en functionaliteit. Zo zijn er van het merk BSP moederfietsen beschikbaar om gemakkelijk en efficiënt een kind of meerdere kinderen op de fiets te vervoeren. Deze fietsen kenmerken zich door een extra lage instap. Zo zijn er meerdere typen uitvoeringen beschikbaar. Bijvoorbeeld in het model van een transportfiets of stadsfiets.

De rijeigenschappen van een BSP fiets zijn uitstekend te noemen. Het zadel zit fijn, het stuur is perfect en de banden lopen licht. Het frame is bovendien zo ontworpen dat er sprake is van een ideale geometrie dat de basis vormt voor aangenaam en licht fietsen. Elk type fiets wordt uitgevoerd met het daarvoor ideale frame met oog voor het gebruiksdoel. De laklaag van BSP fietsen bestaat uit een krachtige en dubbele poedercoating. Wilt u straks ook heerlijk fietsen? Kom dan langs in de fietsenspeciaalzaak van JansenCronjé in Haarlem.