Fietsenmaker Haarlem

Als fietsenmaker in Haarlem-Noord is JansenCronjé een echte specialist. U kunt bij ons terecht voor allerlei reparaties aan uw fiets. Een lekke band? Die herstellen wij vakkundig en snel. Ook grotere problemen, zoals versleten of kapotte onderdelen worden op een efficiënte manier aangepakt. Onze monteurs zijn zeer ervaren en beschikken over een uitgebreide en eigentijdse kennis. Alle reparaties en herstelwerkzaamheden kunnen dan ook in eigen beheer worden uitgevoerd. Alle gereedschap die er nodig is, hebben wij in huis net als de benodigde expertise en onderdelen voor de fiets.


Afspraak maken bij uw fietsenmaker in Haarlem

 • Voor het laten onderhouden van uw 'stalen ros' dient u tijdig een afspraak te maken! Dit om teleurstelling te voorkomen en u een juiste service te kunnen bieden.


  Waarom uw fiets repareren bij JansenCronje?

  • 3 maanden garantie op uw reparatie (conform BOVAG).
  • Bij afspraak een (elektrische) leenfiets of leen vouwfiets beschikbaar
  • Personeel volgt regelmatig cursussen en trainingen om van de nieuwste technieken op de hoogte te blijven.
  • Heldere communicatie
  • Een sms als de fiets gereed is met daarin de kosten.
  • Van tevoren een heldere inschatting van de kosten, of telefonisch contact mocht het nodig zijn.
  • Monteurs met een jarenlange ervaring
  • Specialistisch gereedschap in huis, zoals snaar uitlijn apparatuur, padden richters, naaf olie bad, Rohloff en Alfine spoelsets, Bracketdraadfrees, Voorvorkfrees en wielrichtapparatuur.
  • Computers en uitleesapparatuur met de nieuwste software updates van uw E-Bike (van onze eigen merken).
  • Bij een schadeverzekering bij ons regelen wij alles voor u, van contact met de tussenpersoon tot de financiële afwikkeling.


  Onze werkplaats

  De werkplaats is het kloppend hart van elke goede fietsenwinkel. Als is een fiets nog zo goed, zonder goede technische zorg en aandacht kan deze niet goed functioneren. Ons vakkundig, gediplomeerd personeel kan met de meest veeleisende fietsen overweg. Van een lekke band tot een hydraulische schijfrem, van een afgelopen snaar tot software updates. Wanneer u een afspraak inplant voor uw reparatie, bent u de fiets vaak maar 1 dag kwijt. Tevens hebben wij dan een leenfiets beschikbaar (zowel regulier als Brompton vouwfiets). Dit heeft dan ook onze voorkeur in verband met de beschikbare ruimte. In de werkplaats kunnen ook accessoires worden gemonteerd, welke bij ons in de winkel zijn aangeschaft. Afhankelijk van het soort accessoire wordt hiervoor wel of geen arbeidsloon berekend. Dit maken wij als fietsenmakers van tevoren aan u bekend. Aan u de keuze!

  Het is uiteraard aan de te raden om uw fiets, E-bike of vouwfiets op afspraak ter reparatie aan te bieden. Als fietsenmaker in Haarlem voeren wij ook reparaties uit aan fietsen van klanten die niet in de directe omgeving wonen. U kunt dan bijvoorbeeld op afspraak uw Brompton vouwfiets of Kalkhoff E-bike bij ons afleveren om vervolgens gezellig te gaan winkelen in de Cronjéstraat. Dan herstellen wij de fiets en kunt u deze na het winkelen weer afhalen.

  Als fietsenmaker in Haarlem-Noord hebben wij alle onderdelen op voorraad net als accessoires. Dat betekent dat u nooit lang hoeft te wachten op de herstelwerkzaamheden. Veelal worden de fietsreparaties namelijk al binnen een dag uitgevoerd. Bovendien bent u bij ons voordelig uit doordat onze fietsenmakers snel en efficiënt werken. Nadat de werkzaamheden zijn afgerond en uw fiets weer helemaal in orde is, verzenden wij een sms. Dan kunt u meteen de fiets weer op komen halen.

  Heeft u eerder bij JansenCronjé een fiets gekocht? Dan profiteert u van de speciale VIP-service. Dat betekent dat er direct voorrang wordt geboden als er sprake is van een fietsreparatie. Bovendien bieden wij als fietsenmaker in Haarlem dan eveneens voorrang indien er sprake is van een servicebeurt. U kunt dus zowel bij ons terecht voor reparaties als voor een servicebeurt van uw fiets. Door uw fiets, E-bike of vouwfiets goed te onderhouden, gaat deze veel langer mee. U kunt bellen voor een afspraak op 023-5256125 of een WhatsApp sturen naar 06-12542823. Wij zijn gevestigd aan de Generaal Cronjéstraat 160 in Haarlem - Noord.