Kalkhoff

Kalkhoff fietsen, al jaren een test winnaar! Uniek aan de Kalkhoff fietsen is de uitstekende prijs/kwaliteits verhouding. Doordat de e-bikes rechtstreeks vanaf de fabriek bezorgd worden, worden daar kosten bespaard. Dit ziet u terug in vaak meer fiets voor hetzelfde geld! Technisch valt er dan ook vaak niets op aan te merken op een Kalkhoff e-bike.

Kalkhoff Image 1.B Move

De comfortabele E-bike voor in de stad. Door de Bosch middenmotor en accu voor op het frame een zeer stabiele en comfortabele e-bike, voor velen onbezorgde ritjes

Vanaf 2.699,-

Kalkhoff Image 3.B Move

De perfecte middenklasser in het comfort e-segment. De Image 3.B Move is voorzien van de perfect geïntegeerde Bosch Active Line Plus motor met intube 500Wh accu en lage instap.

Vanaf € 3.099,-

Kalkhoff Image 3.B Advance

Net iets meer luxe? De Image 3.B Advance is voorzien van de Bosch Performance Line motor en lage instap.

€ 3.449,-

Kalkhoff Image 3.B Excite BLX

Een fantastisch uitgeruste fiets voor een hele strakke prijs, dat is de Kalkhoff Image 3.B Excite. Met een Gates snaaraandrijving, de nieuwste Bosch Performance SMART Line motor, een 625Wh Bosch accu in het frame en E-bike specifieke Shimano 5 versnellingen.

€ 4.049,-

Kalkhoff Image 5.B Move Plus

Door de nieuwste 3e generatie Bosch Performance Line motor, de speciaal voor e-bikes ontwikkelde versnellingen, de extra goede schijfremmen en de grote accu mag deze fiets gerust een absolute topfiets genoemd worden.

Vanaf € 4.099,-

Kalkhoff Image 5.B Advance Plus

Wauw! Een van de mooiste modellen die Kalkhoff maakt. Uitgerust met de nieuwste generatie Performance Line motor van Bosch. Speciaal voor E-bikes ontworpen Shimano Nexus 5 naafversnelling.

Vanaf € 4.599,-

Kalkhoff Image 5.B Excite Plus Benelux

Wauw! Een van de mooiste e-bike modellen die Kalkhoff maakt. Uitgerust met de nieuwste generatie Performance Line SMART motor van Bosch en traploze enviolo versnellingen

Vanaf € 4.799,-

Kalkhoff Endeavour 1.B Move

Hét instap model voor elektrische trekking fietsen. De Endeavour 1.B Move is de perfecte e-bike voor toertochten, maar staat ook in de stad zeker zijn mannetje.

Vanaf € 2.999,-

Kalkhoff Endeavour 3.B Move

De winnaar van de ANWB e-bike test 2021! Op zoek naar een sportieve zithouding, krachtige motor, en superstrak schakelen? Dan eindigt uw zoektocht bij deze fiets!

€3249,-

Kalkhoff Endeavour 5.B Move Plus

Een van de beste derailleurs, de nieuwste Bosch Performance CXmotor, extra goede remmen, grote 625Wh accu en een volledig instelbare geveerde voorvork? Deze e-bike heeft het allemaal!

Vanaf € 4.199,-

Kalkhoff Entice 3.B Advance

Op zoek naar een tourfiets die niet vies is van een zandpad? Zoek niet verder, want dit is hem!.

€ 3.299,-

Kalkhoff Entice 5.B Season

Op zoek naar een tourfiets die niet vies is van een zandpad, met extra krachtige motor? Zoek niet verder, want dit is hem!.

€ 3.799,-

Kalkhoff endeavour 8 belt

Een niet elektrische, maar heerlijk rijdende stads/tour fiets van het merk Kalkhoff Top fiets met de bekende gates riemaandrijving

€1.299

Kalkhoff Elektrische fietsen

Vanaf 2022 zijn de Kalkhoff modellen ontworpen met nieuwe, oogstrelende frames met hun eigen 'signature'. Bij diverse modellen is de accu fraai weggewerkt in het frame. Bij Kalkhoff hebben ze toch een ruime instap weten te behouden, wat vaak een nadeel aan die plaatsing is. De voordelen van een accu in het frame zijn groot: Goede gewichtsverdeling, betere bescherming voor de accu, minder makkelijk te stelen, minder opvallend en stabieler dan de accu achterop.

In 2023 zijn de nieuwe Kalkhoff e-bike modellen voorzien van het nieuwste Bosch systeem; het Smart System. Daardoor hebben deze fietsen mogelijkheden tot wel 750Wh accu's en een gloednieuw display. Deze is er in verschillende varianten, maar allemaal zijn ze uitgerust met een overzichtelijke bediening met meerdere kleuren, ultiem gebruiksgemak! Voor wie meer wil is dit systeem naar wens uit te breiden met (kleuren)display, mogelijkheden om uw telefoon te verbinden, een ingebouwde tracker van Bosch en zelfs met ingebouwde alarmfunctie!

Voordelen van het Bosch systeem:

Rijdt heerlijk licht zonder ondersteuning. Dus mocht u onverhoopt toch zonder stroom komen te staan, kunt u nog steeds heel comfortabel verder fietsen. Lichtgewicht motoren. De motor en accu zijn de twee zwaarste onderdelen, dus als de motor minder zwaar is, scheelt dat een hoop. Stille maar krachtige motoren. Een e-bike motor kan soms een storend geluid produceren, gelukkig niet bij Bosch, de motoren zijn fluisterstil!

Een Bosch middenmotor heeft ten opzichte van een voor- of achterwiel aandrijving meerdere voordelen:

Fijne gewichtsverdeling; door de plaatsing van motor en accu is het stuurgedrag van de fiets vrijwel hetzelfde als bij een gewone fiets. Zeer betrouwbaar; doordat alle sensoren, accu, motor en computer bij elkaar zitten is er veel minder kans op storingen. Veilig weggedrag; doordat de motor 'duwt' in plaats van trekt, heeft u veel meer controle over de fiets, ook in herfst en winter. Direct stoppen; stoppen met trappen betekent ook direct stoppen met ondersteuning. Door iedereen te herstellen; De ondersteuning is los van de wielen, dus ook de lokale fietsenmaker kan de fiets als een gewone fiets behandelen. Kalkhoff is een gerenommeerd fietsenmerk uit Duitsland, welke in Nederland steeds bekender wordt. De fietsen zijn nog echt 'made in Germany', wat garant staat voor een hoogwaardige kwaliteit. Ze bouwen zeer veel fietsen, wel 700.000 per jaar. Dit is meer dan Gazelle en Batavus bij elkaar produceren!

Kalkhoff E-bike in Haarlem kopen?

JansenCronjé is een specialist in de verkoop van e-bikes in Haarlem en omstreken. Keuze uit ruim aanbod. Deskundig advies. Kom langs voor een proefrit.

Bij het kopen van een e-bike in Haarlem kunt u van de deskundigheid van JansenCronjé profiteren. En dat is niet het enige voordeel. U kunt bij ons namelijk uit een uitgebreid aanbod een keuze maken. Door het riante aanbod en de grote mate van diversiteit in de uitvoeringen kunt u altijd een e-bike kopen die perfect op uw situatie is het afgestemd. Het is namelijk belangrijk dat er zowel met het gebruiksdoel als met uw persoonlijke voorkeur rekening gehouden kan worden.

JansenCronjé biedt onder meer de mogelijkheid om een e-bike van het merk Kalkhoff te kopen. Dit merk biedt een grote variatie aan e-bikes en staat bekend om de uitstekende kwaliteit en om het hoge niveau van comfort voor een strakke prijs. Bijzonder aan Kalkhoff is de prijs-kwaliteitverhouding. De kwaliteit van de onderdelen en van de fiets zelf worden voor de prijzen die Kalkhoff voert door geen ander merk geëvenaard! Er zijn voor verschillende doeleinden ook verschillende uitvoeringen beschikbaar. U kunt in dat opzicht dan ook een e-bike kopen bij JansenCronjé waarmee u met verschillende aspecten rekening kunt houden. Gaat u bijvoorbeeld regelmatig met de camper of met de boot op vakantie? In dat geval kunt u bijvoorbeeld de keuze laten vallen op een compacte e-bike in onze winkel in Haarlem.

Om u het comfort en gemak van elektrisch fietsen te laten ervaren, bieden wij u graag de mogelijkheid om een proefritje te maken. Een proefrit zorgt namelijk voor een concrete beleving, zodat u nog beter ervaart wat de voordelen zijn. U kunt onze winkel in Haarlem altijd vrijblijvend bezoeken.