Kalkhoff E bike | JansenCronjé

Kalkhoff E bike

 

Een Kalkhoff E bike laat u comfortabel en aangenaam fietsen met trapondersteuning. Zo kunt u gemakkelijke lange afstanden afleggen. Bijvoorbeeld om van huis naar het werk te fietsen. Of om er op uit te gaan en een schitterende fietstocht te maken. Een Kalkhoff E bike is een elektrische fiets met veelzijdige eigenschappen. Er zijn veel verschillende modellen beschikbaar en die kunt u in het aanbod van JansenCronjé ontdekken.

 

Het aanbod met Kalkhoff  Ebikes varieert namelijk van een superhandige en praktisch elektrische vouwfiets tot een hypermoderne en eigentijdse stadsfiets met trapondersteuning. Daarnaast is er nog een speciale serie voor de snelle fietsers en dat betreft de zogenoemde speed pedelecs. Deze speedbikes bieden trapondersteuning tot 45 km per uur daar waar de standaard E bike van Kalkhoff tot 25 km per uur trapondersteuning biedt.

 

Er kan rustig gesteld worden dat de elektrische fietsen van het gerenommeerde Duitse fietsenmerk het meest omvangrijke aanbod op dit gebied vertegenwoordigt. Dat komt onder meer doordat de aandrijvingssystemen en de onderstellen in eigen beheer ontworpen en geproduceerd worden. Overigens wordt er ook gebruik gemaakt van aandrijvingen van andere topmerken. Kwaliteit staat hoog in het vaandel bij Kalkhoff en dat is ook precies waar JansenCronjé eveneens voor staat.


Er zijn meerdere voordelen verbonden aan de Kalkhoff E bike die algemeen van toepassing zijn op elektrische fietsen van dit merk. De instap is bijvoorbeeld laag, zodat het gemakkelijk is om op te stappen en weer af te stappen. De eigenschappen variëren uiteraard verder per model, zoals de actieradius, type accu en aantal versnellingen. JansenCronjé is dealer van Kalkhoff elektrische fietsen en adviseert u graag bij het maken van een keuze uit het beschikbare aanbod. Koopt u bij ons een E bike? Dan heeft u voortaan voorrang op servicebeurten en reparatie. Wij ontmoeten u graag in onze fietsenwinkel die in Haarlem aan de Generaal Cronjéstraat 160 is gevestigd.

Kalkhoff Sahel 3.i Move (Compact)

Elektrische fietsen

Een hoogwaardige elektrische fiets, maar dan wel in een zeer compacte en praktische uitvoering. Ideaal voor bijvoorbeeld op de boot of om mee te nemen met de camper. Maar ook als u gewoon weinig ru

Bekijken
vanaf € 2399,-
Kalkhoff Agattu 1.i Advance

Elektrische fietsen

Heerlijk model voor de stad of incidenteel een tourtocht, met ruime instap!

Een scherpe prijs voor een fiets met deze uitrusting. Uiteraard met de zeer goede, hydraulische remmen, 7 versn

Bekijken
vanaf € 2149
Kalkhoff Image 5.i advance blx Belt drive

Elektrische fietsen

Wauw! Een van de mooiste modellen die Kalkhoff maakt. De accu is 'verstopt' in het frame. 3 jaar garantie bij Impulse op motor en accu!

De fiets is voorzien van een Impulse E

Bekijken
€ 3499
Kalkhoff Integrale i-11 SPEED E-bike

Speedbikes

Een fiets die ondersteund tot 45 kilometer per uur! De 350W motor maakt dit mogelijk, zonder zelf teveel inspanning te leveren. Een kruissnelheid voor ongetrainde mannen of vrouwen van rond de 37 k

Bekijken
€ 5199,-
Kalkhoff Integrale I-10 SPEED E-bike

Speedbikes

Een fiets die ondersteund tot 45 kilometer per uur! De 350W motor maakt dit mogelijk, zonder zelf teveel inspanning te leveren. Een kruissnelheid voor ongetrainde mannen of vrouwen van rond de 37 k

Bekijken
€ 4499,-
Kalkhoff endeavour 1.i Move

Elektrische fietsen

Zin om in het weekend lekker te touren? Maar dan zonder te zweten? Deze Kalkhoff met derailleur kan het aan.

Dit model is voorzien van een derailleur met 8 versnellingen achter en de krac

Bekijken
vanaf € 2149
Kalkhoff Agattu 3.i Move

Elektrische fietsen

Een zeer comfortabele, krachtige en op alle punten goed scorende fiets.

Dit model is voorzien van de nieuwste Kalkhoff Impulse EVO next motor. Deze motor is een doorontwikkeling van vorig

Bekijken
€ 2699
Kalkhoff Agattu 3.i Excite Belt drive

Elektrische fietsen

De luxere variant van de Agattu Move, onder andere vanwege de snaar in plaats van een ketting!

De voordelen van een snaar raken steeds meer bekend bij de fietsenmerken, en er worden dus o

Bekijken
€ 3199
Kalkhoff Endeavour 5.I Advance

Elektrische fietsen

Tourfiets voor intensief gebruik, met een hoogwaardige kwaliteit onderdelen.

De accu is bij dit model 'verstopt' in het frame. Dat maakt het een hele strakke fiets om te zien, met

Bekijken
vanaf 3299,-