Kalkhoff E bike | JansenCronjé

Kalkhoff E bike

 

Een Kalkhoff E bike laat u comfortabel en aangenaam fietsen met trapondersteuning. Zo kunt u gemakkelijke lange afstanden afleggen. Bijvoorbeeld om van huis naar het werk te fietsen. Of om er op uit te gaan en een schitterende fietstocht te maken. Een Kalkhoff E bike is een elektrische fiets met veelzijdige eigenschappen. Er zijn veel verschillende modellen beschikbaar en die kunt u in het aanbod van JansenCronjé ontdekken.

 

Het aanbod met Kalkhoff  Ebikes varieert namelijk van een superhandige en praktisch elektrische vouwfiets tot een hypermoderne en eigentijdse stadsfiets met trapondersteuning. Daarnaast is er nog een speciale serie voor de snelle fietsers en dat betreft de zogenoemde speed pedelecs. Deze speedbikes bieden trapondersteuning tot 45 km per uur daar waar de standaard E bike van Kalkhoff tot 25 km per uur trapondersteuning biedt.

 

Er kan rustig gesteld worden dat de elektrische fietsen van het gerenommeerde Duitse fietsenmerk het meest omvangrijke aanbod op dit gebied vertegenwoordigt. Dat komt onder meer doordat de aandrijvingssystemen en de onderstellen in eigen beheer ontworpen en geproduceerd worden. Overigens wordt er ook gebruik gemaakt van aandrijvingen van andere topmerken. Kwaliteit staat hoog in het vaandel bij Kalkhoff en dat is ook precies waar JansenCronjé eveneens voor staat.


Er zijn meerdere voordelen verbonden aan de Kalkhoff E bike die algemeen van toepassing zijn op elektrische fietsen van dit merk. De instap is bijvoorbeeld laag, zodat het gemakkelijk is om op te stappen en weer af te stappen. De eigenschappen variëren uiteraard verder per model, zoals de actieradius, type accu en aantal versnellingen. JansenCronjé is dealer van Kalkhoff elektrische fietsen en adviseert u graag bij het maken van een keuze uit het beschikbare aanbod. Koopt u bij ons een E bike? Dan heeft u voortaan voorrang op servicebeurten en reparatie. Wij ontmoeten u graag in onze fietsenwinkel die in Haarlem aan de Generaal Cronjéstraat 160 is gevestigd.

Kalkhoff E-bikes Agattu 1.i Advance

Elektrische fietsen

Heerlijk model voor de stad of incidenteel een tourtocht, met ruime instap!

Een scherpe prijs voor een fiets met deze uitrusting. Uiteraard met de zeer goede, hydraulische remmen, 7 versn

Bekijken
vanaf € 2149
Kalkhoff E-bikes Image 5.B Belt

Elektrische fietsen

Wauw! Een van de mooiste modellen die Kalkhoff maakt. De accu is 'verstopt' in het frame. Uitgerust met de nieuwe performanceLine motor van Bosch en de nieuwe Shimano naafversnelling Nexus

Bekijken
vanaf € 3799,-
Kalkhoff E-bikes endeavour 1.i Move

Elektrische fietsen

Zin om in het weekend lekker te touren? Maar dan zonder te zweten? Deze Kalkhoff met derailleur kan het aan.

Dit model is voorzien van een derailleur met 8 versnellingen achter en de krac

Bekijken
vanaf € 2149
Kalkhoff E-bikes Agattu 3.i Move

Elektrische fietsen

Een zeer comfortabele, krachtige en op alle punten goed scorende fiets.

Dit model is voorzien van de nieuwste Kalkhoff Impulse EVO next motor. Deze motor is een doorontwikkeling van vorig

Bekijken
€ 2699
Kalkhoff E-bikes Agattu 3.B Excite

Elektrische fietsen

  1. Veel minder onderhoud dan een ketting
  2. U hoeft een snaar niet te smeren
  3. Omdat deze niet gesmeerd hoeft, blijft er ook geen zand/modder en dergelijke plakken (nooit meer
Bekijken
3099,-
Kalkhoff E-bikes Agattu 4.B Move

Elektrische fietsen

Het instapmodel van het comfort e-segment. De Agattu 4.B Move is voorzien van de perfect geïntegeerde Bosch Active Line Plus motor met intube 500Wh accu en lage instap. Voor comfortabel, veili

Bekijken
€ 2699,-
Kalkhoff E-bikes Endeavour 1.B Move

Elektrische fietsen

Het instap model voor eersteklas e-trekking. De Endeavour 1.B Move is de perfecte e-bike voor stads- en tourfietsers die op zoek zijn naar meer. 

Dit model is voorzien van een derail

Bekijken
€ 2399,-