Kalkhoff

Kalkhoff fietsen, al jaren een test winnaar! Uniek aan deze fietsen is de uitstekende prijs/kwaliteits verhouding. Doordat de fietsen rechtstreeks vanaf de fabriek bezorgd worden, worden daar kosten bespaard. Dit ziet u terug in vaak meer fiets voor hetzelfde geld! Technisch valt er dan ook vaak niets op aan te merken. 

Nieuw voor 2021 zijn de diverse, oogstrelende frames met hun eigen 'signature'. Bij diverse modellen is de accu fraai weggewerkt in het frame. Bij Kalkhoff hebben ze toch een ruime instap weten te behouden, wat vaak een nadeel aan die plaatsing is. De voordelen van een accu in het frame zijn groot: Goede gewichtsverdeling, betere bescherming voor de accu, minder makkelijk te stelen, minder opvallend, stabieler dan de accu achterop.

In 2020 is het nieuwste Bosch systeem geïntroduceerd, waaronder ook de motoren en accu's. Naast de Powerpack 400Wh en 500Wh is er nu een nieuwe accu bijgekomen; de Intube. Deze is leverbaar in een 500Wh en 625Wh (!) variant. Maar ook zijn een aantal motoren op de schop gegaan, ze zijn nu tot 600 gram lichter, wat op zo'n toch wel zware e-bike echt een verschil maakt, ook zijn ze nu nóg stiller! 

- Rijdt heerlijk licht zonder ondersteuning. Dus mocht u onverhoopt toch zonder stroom komen te staan, kunt u nog steeds heel comfortabel verder fietsen.
- Lichte motoren. De motor en accu zijn de twee zwaarste onderdelen, dus als de motor minder zwaar is, scheelt dat een hoop.
- Stille motoren. Zo'n grote elektromotor, tot aan de nok toe gevuld met metalen tandwielen, dat wil nog wel eens wat geluid maken. Maar Bosch is er goed in geslaagd om stille motoren te ontwikkelen.

Een middenmotor heeft sowieso ten opzichte van een voor- of achterwiel aandrijving meerdere voordelen:

1. Fijne gewichtsverdeling; door de plaatsing van motor en accu is het stuurgedrag van de fiets vrijwel hetzelfde als bij een gewone fiets.
2. Zeer betrouwbaar; doordat alle sensoren, accu, motor en computer bij elkaar zitten is er veel minder kans op storingen.
3. Veilig weggedrag; doordat de motor 'duwt' in plaats van trekt, heeft u veel meer controle over de fiets, ook in herfst en winter.
4. Direct stoppen; stoppen met trappen betekent ook direct stoppen met ondersteuning.
5. Door iedereen te herstellen; De ondersteuning is los van de wielen, dus ook de lokale fietsenmaker kan de fiets als een gewone fiets behandelen.

Kalkhoff is een gerenommeerd fietsenmerk uit Duitsland, welke in Nederland steeds bekender wordt. De fietsen zijn nog echt 'made in Germany', wat garant staat voor een hoogwaardige kwaliteit. Ze bouwen zeer veel fietsen, wel 700.000 per jaar. Dit is meer dan Gazelle en Batavus bij elkaar produceren!

Kalkhoff Endeavour 1.B Move

Hét instap model voor elektrische trekking fietsen. De Endeavour 1.B Move is de perfecte e-bike voor toertochten, maar staat ook in de stad zeker zijn mannetje.

€ 2.499,-

Kalkhoff Endeavour 3.B Advance

Op zoek naar een sportieve zithouding, krachtigste motor, en superstrak schakelen? Dan eindigt uw zoektocht bij deze fiets!

€ 2.999,-

Kalkhoff Endeavour 5.B Advance

Een van de beste derailleurs, de nieuwste 3e generatie Bosch Performance motor, extra goede remmen, grote 625Wh accu en een volledig instelbare geveerde voorvork? Deze fiets heeft het allemaal!

€ 3.699,-

Kalkhoff Agattu 1.B move

Op zoek naar een stabiele e-bike met een lage en ruime instap, grote actieradius en een fijne zithouding zonder poespas? Dan is dit dé fiets voor u!

€ 2.299,-

Kalkhoff Agattu 3.B Move

Het instapmodel van het comfort e-segment. De Agattu 4.B Move is voorzien van de perfect geïntegeerde Bosch Active Line Plus motor met intube 500Wh accu en lage instap.

€ 2.799,-

Kalkhoff Image 5.B Move

De Bosch Active Line Plus motor, de 8 interne versnellingen, actieradius tot 175km, hydraulische schijfremmen en strakke prijs maken dat deze fiets de perfecte 'no-nonsense' keuze is voor de sportieve fietser.

€ 3.299,-

Kalkhoff Image 5.B Advance

Door de nieuwste 3e generatie Bosch Performance Line motor, de speciaal voor e-bikes ontwikkelde versnellingen, de extra goede schijfremmen en de grote accu mag deze fiets gerust een absolute topfiets genoemd worden.

€ 3.699,-

Kalkhoff Image 5.B Belt BLX

Wauw! Een van de mooiste modellen die Kalkhoff maakt. BEST GETEST CONSUMENTENBOND 2020. De accu is 'verstopt' in het frame. Uitgerust met de nieuwste 3e generatie Performance Line motor van Bosch, enoviolo traploze versnellingen of speciaal voor E-bikes ontworpen Shimano Nexus 5 naafversnelling.

€ 3.999,-

undefined

Kalkhoff Agattu 3.B Excite

Een fantastisch uitgeruste fiets voor een hele strakke prijs, dat is de Kalkhoff Agattu 3.B Excite. Met een Gates snaaraandrijving, de nieuwste Bosch Active Plus motor, een 500Wh Bosch accu in het frame en Premium Shimano 8 versnellingen.

€ 3.199,-

Kalkhoff Elektrische fietsen

Kalkhoff E-bike in Haarlem kopen? JansenCronjé is een specialist in de verkoop van e-bikes. Keuze uit ruim aanbod. Deskundig advies. Kom langs voor een proefrit.

Bij het kopen van een e-bike in Haarlem kunt u van de deskundigheid van JansenCronjé profiteren. En dat is niet het enige voordeel. U kunt bij ons namelijk uit een uitgebreid aanbod een keuze maken. Door het riante aanbod en de grote mate van diversiteit in de uitvoeringen kunt u altijd een e-bike kopen die perfect op uw situatie is het afgestemd. Het is namelijk belangrijk dat er zowel met het gebruiksdoel als met uw persoonlijke voorkeur rekening gehouden kan worden.

JansenCronjé biedt onder meer de mogelijkheid om een e-bike van het merk Kalkhoff te kopen. Dit merk biedt een grote variatie aan e-bikes en staat bekend om de uitstekende kwaliteit en om het hoge niveau van comfort voor een strakke prijs. Bijzonder aan Kalkhoff is de prijs-kwaliteitverhouding. De kwaliteit van de onderdelen en van de fiets zelf worden voor de prijzen die Kalkhoff voert door geen ander merk geëvenaard! Er zijn voor verschillende doeleinden ook verschillende uitvoeringen beschikbaar. U kunt in dat opzicht dan ook een e-bike kopen bij JansenCronjé waarmee u met verschillende aspecten rekening kunt houden. Gaat u bijvoorbeeld regelmatig met de camper of met de boot op vakantie? In dat geval kunt u bijvoorbeeld de keuze laten vallen op een compacte e-bike in onze winkel in Haarlem.

Om u het comfort en gemak van elektrisch fietsen te laten ervaren, bieden wij u graag de mogelijkheid om een proefritje te maken. Een proefrit zorgt namelijk voor een concrete beleving, zodat u nog beter ervaart wat de voordelen zijn. U kunt onze winkel in Haarlem altijd vrijblijvend bezoeken.