Kalkhoff Endeavour 3.B Move

Op zoek naar een sportieve zithouding, krachtige motor, en superstrak schakelen? Dan eindigt uw zoektocht bij deze fiets!

ANWB TESTWINNAAR MEI 2021!

Met de 4e generatie Bosch Performance Line motor heeft u 65Nm koppel tot uw beschikking, uit een motor die 600 gram lichter is dan de vorige. Samen met het Shimano Altus schakelsysteem zorgt dat voor een superstrakke, weerstandsarme aandrijflijn met 8 versnellingen. Met al die kracht en precisie zijn de remmen natuurlijk ook heel belangrijk, vandaar dat deze Kalkhoff is uitgerust met Shimano hydraulische schijfremmen, die zijn komen overwaaien uit de mountainbike-wereld. 

  • Nieuwe 4e generatie Bosch Performance Line motor; 75 nm koppel!

  • Shimano Altus 8 derailleur, voor superstrak schakelen zonder problemen

  • Een 500Wh accu in het frame, dus lekker stabiel, maar ook een strak design. voor 2023 ook te leveren met een 625Wh accu!

  • Hydraulische schijfremmen

  • Het Bosch purion display zit vast op de fiets; kunt u het niet vergeten af te nemen!

Voordelen van het Bosch systeem:

- Rijdt heerlijk licht zonder ondersteuning. Dus mocht u onverhoopt toch zonder stroom komen te staan, kunt u nog steeds heel comfortabel verder fietsen.
- Lichte motoren. De motor en accu zijn de twee zwaarste onderdelen, dus als de motor minder zwaar is, scheelt dat een hoop.
- Stille motoren. Zo'n grote elektromotor, tot aan de nok toe gevuld met metalen tandwielen, dat wil nog wel eens wat geluid maken. Maar Bosch is er goed in geslaagd om stille motoren te ontwikkelen.

Leverbaar in;

TECH green matt of smokesilver glossy

Herenframe, damesframe (lage instap), sportieve instap (trapezium)

€ 3249,- inclusief 500Wh accu!


€ 3.249,-