Kettler E-bikes

Kettler, thuis in velen markten. U heeft het logo misschien wel eens voorbij zien komen in de sportschool op de apparaten. Of misschien heeft/had uw (klein)kind wel een skelter of step van Kettler. Het kan allebei en het is allebei hetzelfde merk. Maar ook in de fietsenbranche weet Kettler goed wat ze doen. Zij zetten, net als vergelijkbare Duitse merken (zoals bijvoorbeeld Kalkhoff), de puntjes op 'i' in de e-bike wereld.


Kettler Velossi 2.0 speed-pedelec.

De speedbike met de beste opties voor dat doel, voor een verassend scherpe prijs! Heerlijk ontspannend 45 km p/uur trappen, en niet zweten.

Vanaf € 6099,- excl. kosten RDW

Kettler Quadriga P5 (belt)

Veelzijdige E-bike! Bosch Performance motor, accu in het frame, speciale E-bike versnellingen en schijfremmen. Een echte alleskunner voor zowel de stad, lange ritten of zelfs op fietsvakantie!

Vanaf € 3799,-

Kettler Quadriga Pro belt

Veelzijdige E-bike! Enviolo traploze versnellingen, 625 Wh accu, Bosch Kiox luxe kleurendisplay; alles wat u wilt, ook in het buitenland

€ 4599,-

Kettler Quadriga CX10

De sportieveling uit de Quadriga serie. Krachtige motor, vrolijke kleur en een comfortabele zithouding. Met deze fiets is het elke dag vakantie

Vanaf €3099,-

Kettler Duitse degelijkheid

De volledige naam van Kettler is Kettler Alu Rad; zij waren namelijk het eerste merk dat een aluminium fiets (in 1978) op de markt bracht, de Kettler Alu Rad 2600 (nu overigens tweedehands te vinden voor zo'n €50). Maar de innovatie blijkt nog steeds. Hun, uiteraard aluminium, frames zijn ongekend stevig, wel zo prettig met een toch wel wat zware E-bike. Maar ook nieuwe dingen gaat Kettler niet uit de weg. Zo ontwikkelde zij de K-link, een koppelsysteem met een hele reeks aan accesoires beschikbaar. Zo klikt u erg gemakkelijk bijvoorbeeld een hondenkar aan de fiets, of een kinderzitje achterop (op geselecteerde modellen). Het zit hem in de details, en dat zit bij Kettler wel goed. Ook zij maken motorisch gebruik van het Bosch systeem, vertrouwd, goed bewezen en ondervonden en al sinds jaar en dag een, met recht, populaire keuze. De Kettler fietsen worden nog allemaal in Duitsland (Sauerland) gebouwd en geïnspecteerd, en dat is te merken!