Kettler Quadriga P5 (belt)

Misschien wel het meest veelzijdige model in ons assortiment!

De basis van dit model is zeer sterk, daarom heeft Kettler een aantal verschillende uitvoeringen in gemaakt, zodat er voor iedereen wat tussen zit!

De Kettler Quadriga P5 heeft de nieuwste (3e) generatie Bosch Performance Line, deze motor is klein en stil, maar toch heel krachtig. Daardoor valt 'ie vanaf een afstandje niet zo op, en heeft u niet zo'n vervelende zoem als u fiets, maar wel alle kracht die u nodig heeft. Ook heeft deze fiets speciale E-bike versnellingen; 5 versnellingen, waarbij de stapjes zijn aangepast voor E-bikes (dus de 1 en 2 zijn daadwerkelijk goed te gebruiken!). Gecombineerd met de accu in het frame en de krachtige schijfremmen maakt deze fiets een echte alleskunner; of u nou heen en weer fiets tussen Haarlem en Amsterdam, op fietsvakantie gaat of alleen in de binnenstad fiets, deze fiets kan het allemaal!

Een ander voordeel van deze Bosch motor is dat hij ook lekker fietst zonder ondersteuning, dus onverhoopt een lege accu, geen probleem! De accu is natuurlijk uitneembaar, dus u kunt hem ook met u meenemen, bijvoorbeeld om hem op te laden.

De Quadriga P5 Belt is ook leverbaar met een snaar aandrijving van Gates

De verschillende uitvoeringen:

- Met 500Wh accu (actieradius tot 120km), in het mat zwart, mat lichtblauw en rood (€ 3299,-)

- Met 625Wh accu (actieradius tot 150km) in dezelfde kleuren (€ 3499,-)

- Met 500Wh accu (actieradius tot 120km), met snaaraandrijving, € 3599,- óf 625 Wh accu € 3799,-


Vanaf € 3299,-