Kettler Quadriga Pro Belt

Strak design, fantastische onderdelen en een Kiox kleurendisplay. Dat is de Kettler Quadriga Pro Belt.

De Quadriga Pro Belt heeft dezelfde geometrie als de Quadriga P5 serie, dus het is een echte alleskunner; of u nou heen en weer fiets tussen Haarlem en Amsterdam, op fietsvakantie gaat of alleen in de binnenstad fiets, deze fiets kan het allemaal!

Voorzien van de krachtigste Bosch Performance Line CX motor; deze motor is een stuk stiller en kleiner dan zijn voorganger. Genoeg kracht om heuvelop te fietsen, maar zodanig mooi gereguleerd dat u zelf de volledige controle hebt. Ook heeft deze fiets speciale versnellingen; een traploos systeem van Enviolo, waarbij alleen de uiterste standen vast staan. Alle "versnellingen" ertussenin kunt u gerust zelf kiezen, en zijn ook bestand tegen de kracht van de sterke motor. Zeker in combinatie met de extra krachtige schijfremmen zorgt dat voor een comfortabele fietsbeleving, de 625Wh accu zorgt ook nog eens dat u dat comfort zo'n 150km vol kunt houden!

De voorvork is instelbaar met een speciale pomp, om deze perfect op uw eigen lichaamsgewicht af te stellen. De bagagedrager van de fiets is uit 1 stuk gemaakt met het frame, en dat maakt de fiets extreem stabiel.

En dat alles verwerkt in een mooi Duits designframe

€ 4599