Kalkhoff

Kalkhoff fietsen, al jaren een test winnaar! Uniek aan dit merk is een accu die geplaatst kan worden onder het zadel. Dit zorgt er voor dat de gewichtsverdeling beter is en dat daardoor de fiets nog stabieler is. Dit merkt u direct aan de wegligging.

Nieuw voor 2018 is dat alle modellen naar keuze kunnen worden uitgerust met zowel Bosch als Impulse middenmotoren. Wij hebben beide in de winkel staan om uit te proberen. (bel of mail voor de actuele voorraad)

Kalkhoff is een gerenommeerd fietsenmerk uit Duitsland, welke in Nederland steeds bekender wordt. De fietsen zijn nog echt 'made in Germany', wat garant staat voor een hoogwaardige kwaliteit.
Ze onderscheiden zich van de andere merken doordat ze gebruik maken van hun eigen ondersteuningssysteem, Impulse genaamd. Hiervan zijn ondertussen een aantal versies beschikbaar, en ze blijven deze ook continu verbeteren. 
De grote pluspunten zijn hun eigen accu's met een groter bereik en 3 jaar standaard garantie op motor en accu! Ook rijdt de fiets zonder de ondersteuning zeer licht. U merkt als het systeem uitstaat vrijwel niet dat u op een E-bike zit. 


De fiets is voorzien van het unieke Kalkhoff schakelsysteem, wat de motor even kort onderbreekt bij het schakelen. Dit zorgt voor een veel langere levensduur van alle componenten.

Een middenmotor heeft sowieso ten opzichte van een voor- of achterwiel aandrijving meerdere voordelen:

1. Fijne gewichtsverdeling; door de plaatsing van motor en accu is het stuurgedrag van de fiets vrijwel hetzelfde als bij een gewone fiets.
2. Zeer betrouwbaar; doordat alle sensoren, accu, motor en computer bij elkaar zitten is er veel minder kans op storingen.
3. Veilig weggedrag; doordat de motor 'duwt' in plaats van trekt, heeft u veel meer controle over de fiets, ook in herfst en winter.
4. Direct stoppen; stoppen met trappen betekent ook direct stoppen met ondersteuning.
5. Door iedereen te herstellen; De ondersteuning is los van de wielen, dus ook de lokale fietsenmaker kan de fiets als een gewone fiets behandelen.

Kalkhoff bouwt zeer veel fietsen, wel 700.000 per jaar. Dit is meer dan Gazelle en Batavus bij elkaar produceren!

Kalkhoff Agattu 3.i Excite Belt drive

Elektrische fietsen

De luxere variant van de Agattu Move, onder andere vanwege de snaar in plaats van een ketting!

De voordelen van een snaar raken steeds meer bekend bij de fietsenmerken, en er worden dus o...

Bekijken
€ 3199

Kalkhoff Agattu 3.i Move

Elektrische fietsen

Een zeer comfortabele, krachtige en op alle punten goed scorende fiets.

Dit model is voorzien van de nieuwste Kalkhoff Impulse EVO next motor. Deze motor is een doorontwikkeling van vorig...

Bekijken
€ 2699

Kalkhoff Agattu 1.i Advance

Elektrische fietsen

Heerlijk model voor de stad of incidenteel een tourtocht, met ruime instap!

Een scherpe prijs voor een fiets met deze uitrusting. Uiteraard met de zeer goede, hydraulische remmen, 7 versn...

Bekijken
vanaf € 2149

Kalkhoff endeavour 1.i Move

Elektrische fietsen

Zin om in het weekend lekker te touren? Maar dan zonder te zweten? Deze Kalkhoff met derailleur kan het aan.

Dit model is voorzien van een derailleur met 8 versnellingen achter en de krac...

Bekijken
vanaf € 2149

Kalkhoff Endeavour 5.I Advance

Elektrische fietsen

Tourfiets voor intensief gebruik, met een hoogwaardige kwaliteit onderdelen.

De accu is bij dit model 'verstopt' in het frame. Dat maakt het een hele strakke fiets om te zien, met...

Bekijken
vanaf 3299,-

Kalkhoff Image 5.i advance blx Belt drive

Elektrische fietsen

Wauw! Een van de mooiste modellen die Kalkhoff maakt. De accu is 'verstopt' in het frame. 3 jaar garantie bij Impulse op motor en accu!

De fiets is voorzien van een Impulse E...

Bekijken
€ 3499

Kalkhoff Sahel 3.i Move (Compact)

Elektrische fietsen

Een hoogwaardige elektrische fiets, maar dan wel in een zeer compacte en praktische uitvoering. Ideaal voor bijvoorbeeld op de boot of om mee te nemen met de camper. Maar ook als u gewoon weinig ru...

Bekijken
vanaf € 2399,-

Kalkhoff Integrale I-10 SPEED E-bike

Speedbikes

Een fiets die ondersteund tot 45 kilometer per uur! De 350W motor maakt dit mogelijk, zonder zelf teveel inspanning te leveren. Een kruissnelheid voor ongetrainde mannen of vrouwen van rond de 37 k...

Bekijken
€ 4499,-

Kalkhoff Integrale i-11 SPEED E-bike

Speedbikes

Een fiets die ondersteund tot 45 kilometer per uur! De 350W motor maakt dit mogelijk, zonder zelf teveel inspanning te leveren. Een kruissnelheid voor ongetrainde mannen of vrouwen van rond de 37 k...

Bekijken
€ 5199,-

Meer over Kalkhoff

E-bike in Haarlem kopen? JansenCronjé is een specialist in de verkoop van e-bikes. Keuze uit ruim aanbod. Deskundig advies. Kom langs voor een proefrit.

Bij het kopen van een e-bike in Haarlem kunt u van de deskundigheid van JansenCronjé profiteren. Dat is niet het enige voordeel. U kunt bij ons namelijk uit een uitgebreid aanbod een keuze maken. Door het riante aanbod en de grote mate van diversiteit in de uitvoeringen kunt u altijd een e-bike in Haarlem kopen die perfect op uw situatie is het afgestemd. Het is namelijk belangrijk dat er zowel met het gebruiksdoel als met uw persoonlijke voorkeur rekening gehouden kan worden.

 

JansenCronjé biedt onder meer de mogelijkheid om een e-bike van het merk Kalkhoff te kopen. Dit merk biedt een grote variatie aan e-bikes en staat bekend om de uitstekende kwaliteit en om het hoge niveau van comfort. Bijzonder is onder meer dat er sprake is van een accu onder het zadel. Dat zorgt voor een prettige wegligging en biedt een grote mate van stabiliteit door de betere gewichtsverdeling. Het fietsen op een e-bike biedt uiteraard vele voordelen. U kunt er op een comfortabele manier lange afstanden mee overbruggen. Dat is ideaal voor recreatieve doeleinden, maar ook als u de elektrische fiets gebruikt om naar uw werk te fietsen. Er zijn voor verschillende doeleinden ook verschillende uitvoeringen beschikbaar. U kunt in dat opzicht dan ook een e-bike in Haarlem kopen bij JansenCronjé waarmee u met verschillende aspecten rekening kunt houden. Gaat u bijvoorbeeld regelmatig met de camper of met de boot op vakantie? In dat geval kunt u bijvoorbeeld de keuze laten vallen op een compacte e-bike in onze winkel in Haarlem.

Om u het comfort en gemak van elektrisch fietsen te laten ervaren, bieden wij u graag de mogelijkheid om een proefritje te maken. Een proefrit zorgt namelijk voor een concrete beleving, zodat u nog beter ervaart wat de voordelen zijn. U kunt onze winkel in Haarlem voor het kopen van een e-bike altijd vrijblijvend bezoeken.