Sportieve stadsfiets

Zowel boodschappen als toeren? Met de fietsen uit deze selectie kan het! Deze modellen combineren het licht fietsende van de tourfiets met het mindere onderhoud & minder kwetsbare van de stadsfiets. Een uitstekende keuze voor mensen die ook graag in het weekend eropuit gaan, of langere afstanden moeten afleggen voor woon-werk verkeer.

Batavus - Mambo 7 (Stad Sportief)

Batavus mambo 7 is een echte alleskunner: een fiets waar prima tochten mee gereden kunnen worden, maar waar bijvoorbeeld ook goed kinderen op vervoerd kunnen worden. Dit komt door de speciale bagagedrager, welke geïntegreerd is in het achterframe. Door de speciale constructie kunt u prima elk model zitje kwijt!

Vanaf € 879,-

Vsf - T-300

Vsf T-300 is een topper in de sportieve stadsfietsen. Zeer stabiel stalen frame, 8 versnellingen en een hoogwaardige kwaliteit naafdynamo maken deze fiets een zeer licht rijdende sportieve stadsfiets

Vanaf € 1199,-

Vsf Fahradmanufaktur - T-50 HS

VSF maakt gebruik van lichtgewicht stalen frames, met een uitstekend rijgedrag. De fiets is opgebouwd met onderdelen van top kwaliteit, maar dan wel voor een zeer scherpe prijs!

Vanaf € 779,-

Batavus - Dinsdag

De Batavus Dinsdag is een vrolijke en sportieve stadsfiets. Het slanke en lichte frame geven de dinsdag een heerlijk sportief rijgedrag. De fiets is voorzien van 7 versnellingen van Shimano zodat u altijd de juiste versnelling kan kiezen. Met veilige handremmen van Shimano Nexus.

Vanaf € 899,-