Vsf Fahrradmanufaktur

De fietsen van VSF Fahrrad Manufaktur zijn vrijwel nergens mee te vergelijken. Kenmerkend voor VSF FM en andere Duitse merken is dat hun prioriteiten net even anders dan in Nederland. De technische ontwikkeling is voor hen belangrijk dan het uiterlijk van de fiets. En wat is er uiteindelijk nou belangrijker...? 

Uniek voor VSF FM is dat zij frames maken van staal, om precies de staallegering Chromium Molybdenum (25CrMo4), chromoly in de volksmond. Deze staalsoort combineerd de eigenschappen van staal en aluminium op een fantastische manier. Chromoly heeft een absorberende werking, die het rijcomfort zeer ten goede komt, maar het gewicht blijft lekker laag (ze hebben fietsen vanaf 14,0kg). Chromoly heeft ook een hoge trekspanning, daardoor levert de absorberende werking geen problemen op. Op alle frames van VSF zit dan ook 10 jaar garantie! Ook worden hun fietsen nog in Duitsland opgebouwd, ook dat zien we tegenwoordig niet vaak meer.

Elke trap is raak... Kom eens langs in de winkel en laat u uitgebreid voorlichten over alles wat VSF te bieden heeft!

Vsf Fahradmanufaktur T-50 HS

Wauw, dat rijdt lekker! No nonsense; In de eerste plaats de fiets, en dan pas design, dat is waar het Duitse VSF voor staat.

Vanaf € 919,-

Vsf Fahradmanufaktur T-300

Een absolute allrounder. Met comfort van de hoogste plank. Op en top VSF!

Vanaf € 1299,-

Vsf Fahradmanufaktur T-500 Deore 30-speed of Alfine 8-speed / Disc

Met een Deore 30-speed derailleur of Alfine 8 versnellingsnaaf zit u altijd goed, en met de hydraulische remmen staat u ook veilig weer tot stilstand.

Vanaf € 1.399,-

Vsf Fahradmanufaktur T-700 XT 30-speed / Alfine 11-speed

Vanaf 14,0 kg! Een echte tourfiets van het Duitse VSF Fahrrad Manufaktur.

Vanaf € 2.099,-

Vsf Fahradmanufaktur T-900 14-speedhub Rohloff Gates

Sommige dingen koop je niet voor even, maar voor het leven. Een mooi voorbeeld daarvan is deze fiets. Uitgerust met een Rohloff 14 versnellings naaf, de levensduur van die naaf ligt boven de 100.000km!

Vanaf € 3.899,-

Vsf Fahradmanufaktur TX-1200 Gates Pinion P1.18

De ideale expedition fiets, met 18 echte versnellingen. Met snaaraandrijving en schijfremmen! Klaar voor alles op wat zijn pad komt, en klaar om je mee te nemen naar waar je ook maar heen wil!

prijs op aanvraag

Vsf Fahradmanufaktur TX Randonneur

JAWEL! Zij maken het nog. De 'ouderwetse' randonneur, oftewel de aangeklede racefiets.

Vanaf € 1.999,-