Vsf Fahrradmanufaktur

Vsf fietsen zijn vrijwel nergens mee te vergelijken. Als eerste kijken onze oosterburen naar de kwaliteit van de onderdelen, en als dat allemaal naar wens is mag er soms nog een designer naar kijken (maar liever niet... ) Hun eigen motto is dan ook dat ze niet bezig zijn met modegerichte cosmetische aanpassingen, maar gewoon met goed fietsen. En wat is er nu belangrijker? 

Uniek zijn hun stalen frames en opbouw in Oldenburg, Duitsland. Staal heeft van nature een bepaalde elasticiteit, waardoor de fietsen ook zonder vering een comfortabel rijgedrag hebben. Dit zorgt mede met de hydraulische remmen voor een zeer laag gewicht van de fietsen.

Elke trap is raak... Kom gerust langs bij ons in de winkel en laat u uitgebreid voorlichten over alle voors en tegens van de diverse modellen.

Vsf Fahradmanufaktur T-50 HS

Wauw, dat rijdt lekker! No nonsense; In de eerste plaats de fiets, en dan pas design, dat is waar het Duitse VSF voor staat.

Vanaf € 779,-

Vsf Fahradmanufaktur T-300

Een absolute allrounder. Met comfort van de hoogste plank. Op en top VSF!

Vanaf € 999,-

Vsf Fahradmanufaktur T-500 Deore 30-speed of Alfine 8-speed / Disc

Met een Deore 30-speed derailleur of Alfine 8 versnellingsnaaf zit u altijd goed, en met de hydraulische remmen staat u ook veilig weer tot stilstand.

Vanaf € 1.299,-

Vsf Fahradmanufaktur T-700 XT 30-speed / Alfine 11-speed

Vanaf 14,2 kg! Een echte tourfiets van het Duitse VSF, das fahrrad manufactur.

Vanaf € 1.599,-

Vsf Fahradmanufaktur T-900 14-speedhub Rohloff Gates

Een allrounder voor het leven. Met een Rohloff naaf zit u altijd goed. De 14 versnellingen brengen u over elke bergtop en colletje, en met de hydraulische remmen staat u ook veilig weer tot stilstand.

Vanaf € 2.999,-

Vsf Fahradmanufaktur TX-1200 Gates Pinion P1.18 / Hs33

De ideale expedition fiets, met 18 echte versnellingen. Nu met Gates snaar aandrijving! Stiller en schoner dan een ketting. En hij gaat ook nog eens veel langer mee!

Vanaf € 3.849,-

Vsf Fahradmanufaktur TX Randonneur

JAWEL! Zij maken het nog. De 'ouderwetse' randonneur, oftewel de aangeklede racefiets.

Vanaf € 1.699,-