VSF T-300

Een stadsritje, een familietripje door de duinen, een tourrit van 60km, deze fiets kan het allemaal, en met hoog comfort.

Zoals we gewend zijn van VSF is ook deze fiets van hun speciale staalsoort gemaakt, dat zorgt voor een lichte fiets en comfortabeler dan aluminium. Doordat het frame slim is vormgegeven heeft deze fiets een ‘actieve’ zithouding, een uitstekende compromis tussen een stad en tour.

Uitgerust met óf 8 interne Nexus versnellingen, óf 30 versnellingen met Deore derailleur is deze fiets voorzien van een topkwaliteit aandrijflijn. En uitgerust met de beste hydraulische (op oliedruk) velgremmen die Magura maakt, zijn ook de remmen fantastisch! Standaard uitgerust met extra ondersteunende handvatten van Ergon maakt deze fiets uiterst comfortabel voor velerlei activiteiten

Het stuur van de fiets is makkelijk in hoogte en afstand verstelbaar, zo kan de fiets snel helemaal naar uw wens worden afgesteld. 

Voor de kilometervreter raden wij om voor deze fiets met snaaraandrijving te kiezen (€+350).

Voordelen van de snaaraandrijving:

  1.       Veel minder onderhoud dan een ketting
  2.          U hoeft een snaar niet te smeren
  3.         Omdat hij niet gesmeerd is, blijft er ook geen viezigheid plakken (nooit meer een piepende ketting die gesmeerd moet worden)
  4.        Dus ook geen vieze broek meer!
  5.        De levensduur is wel 3 tot 4 keer langer dan een conventionele ketting.
  6.        Stiller geluid; een snaar uit 1 deel materiaal is stiller dan losse kettingschakels die langs elkaar bewegen (kom het gerust proberen in de winkel)

Die fiets is leverbaar is een herenframe (diamant) en een unisex frame (trapezium).

Vanaf 

€ 1299,-