VSF T-300

Een stadsritje, een familietripje door de duinen, een tourrit van 60km, deze fiets kan het allemaal, en met hoog comfort.

Zoals we gewend zijn van VSF is ook deze fiets van hun speciale staalsoort gemaakt, dat zorgt voor een lichte fiets en comfortabeler dan aluminium. Doordat het frame slim is vormgegeven heeft deze fiets een ‘actieve’ zithouding, een uitstekende compromis tussen een stadsfiets en een toerrit.

Uitgerust met óf 8 interne Nexus versnellingen, óf 30 versnellingen met Deore derailleur is deze fiets voorzien van een topkwaliteit aandrijflijn. En met de Magura velgremmen op oliedruk zijn ook de remmen van goede kwaliteit.

Het stuur van de fiets is makkelijk in hoogte en afstand verstelbaar, zo kan de fiets snel helemaal naar uw wens worden afgesteld.

Voor de kilometervreter raden wij om voor deze fiets met snaaraandrijving te kiezen (€+350).

Voordelen van de snaaraandrijving:

  1.       Veel minder onderhoud dan een ketting
  2.          U hoeft een snaar niet te smeren
  3.         Omdat hij niet gesmeerd is, blijft er ook geen viezigheid plakken (nooit meer een piepende ketting die gesmeerd moet worden)
  4.        Dus ook geen vieze broek meer!
  5.        De levensduur is wel 3 tot 4 keer langer dan een conventionele ketting.
  6.        Stiller geluid; een snaar uit 1 deel materiaal is stiller dan losse kettingschakels die langs elkaar bewegen (kom het gerust proberen in de winkel)

Die fiets is leverbaar is een herenframe (diamant) en een unisex frame (trapezium).

Ook is er een XXL variant leverbaar. Deze heeft een extra groot en versterkt frame (maat 67) en sterke wielen en banden (+€500).

Vanaf 

€ 999,-