Vsf TX-1200

De ideale expedition fiets, met 18 echte versnellingen!

Nu met Gates snaar aandrijving!
Stiller en schoner dan een ketting. En hij gaat ook nog eens veel langer mee!

Kenmerkend voor deze fiets is het Pinion P1 versnellingssysteem. Een systeem waarbij de versnellingen niet in de naaf maar juist in de trapas zitten. Dit zorgt ervoor dat het schakelen tussen de 18 versnellingen heel soepel en nagenoeg geluidsloos gaat. Het bereik van de versnellingen is zeer groot, dat wil zeggen dat er veel verschil zit tussen het lichtste verzet en het zwaarste verzet. Echter, de stapjes tussen die versnellingen zijn juist heel klein zodat u altijd op een lekker verzet kunt fietsen!

De fiets wordt niet aangedreven voor een ketting, maar door een Gates riem. De Gates riem is nog stiller dan een ketting, heeft minder onderhoud nodig en gaat langer mee!

VSF onderscheidt zichzelf doordat ze enkel werken met een STALEN frame. Het grote voordeel hiervan zijn de heerlijke rij eigenschappen, gecombineerd met een laag gewicht én de mogelijkheid om de fiets altijd en overal (mocht er toch iets misgaan) te laten repareren.

Voorzien van een Lumotec koplamp van Busch & Muller, welke 90! lux licht uitstraalt en te bedienen is met een stuurbediening. Tevens is het licht voorzien van een standlichtfunctie.

Verder voorzien van o.a. magura hs 33 hydrolische remmen en schwalbe marathon mondial banden (47-622)

Gewicht 17,2 kg.


€ 3.849,-