Beste elektrische fiets

Wat is de beste elektrische fiets? De beste elektrische fiets is voor de fiets die perfect op uw voorkeuren aansluit net als op het gebruiksdoel. Jansen Cronjé heeft als De Fietsspecialist in Fietsgenot de expertise om u het beste advies te geven. Ons assortiment voorziet onder meer in de mogelijkheid u de best geteste elektrische fiets aan te bieden. Zo is Kalkhoff al jarenlang een testwinnaar op het gebied van de elektrische fietsen die als beste getest zijn. Het is dan ook een fietsenmerk dat zich onderscheidt. Zo is er onder meer sprake van de toepassing van een eigen ondersteuningssysteem met de benaming Impulse. Daarnaast zijn de eigen accu’s zo uitgevoerd dat er een extra groot bereik is. Dat is uiteraard niet geheel onbelangrijk als het gaat om de aanschaf van een goede elektrische fiets.

Het oog wil ook wat

U heeft voor uzelf op een rijtje hoe vaak en voor welk doel u uw accufiets wilt gaan gebruiken. U weet al of het een klassieke, race- of transportfiets wordt en ook uw voorkeur voor het aantal versnellingen is ongeveer bekend. Dan rest u alleen nog de keuze van de fietskleur en het bepalen van de accessoires. Hiervoor nodigen we u graag bij ons in de winkel uit. U kunt zelf de kleuren in het echt zien, de fiets van uw keuze uitproberen en het verschil voelen tussen de verschillende handvat- en zadelmaterialen.

Slagen in de beste koop elektrische fiets is uiteraard uw doel. Dat begint bij de inventarisatie van uw wensen. Zoekt u bijvoorbeeld de beste elektrische fiets om lange afstanden mee te rijden ter recreatie? Of kiest u voor het gemak van een goede elektrische fiets om in de stad overal snel en comfortabel te komen. Of wilt u beide elementen combineren? Dat maakt voor de keuze van de elektrische fiets als beste koop veel uit. In ons gevarieerde assortiment zijn meerdere fietsmerken beschikbaar. De variatie maakt het mogelijk om u tot de beste keuze te laten komen. Er is bijvoorbeeld eveneens een optie om een goede elektrische fiets van het merk Batavus te kopen. Van dit gerenommeerde fietsenmerk hebben wij ook meerdere modellen en uitvoeringen klaarstaan. Zo voorzien wij in een nog groter aanbod met het aanbieden van de beste elektrische fietsen van het merk Multicycle.


U krijgt bij De Fietsspecialist in Fietsgenot een professioneel advies om de beste koop van een elektrische fiets te realiseren. In onze showroom in Haarlem maakt u kennis met het ruime assortiment van de beste elektrische fietsen. Het is uiteraard mogelijk om een van de modellen die in de showroom staan in de praktijk uit te proberen. Een proefrit laat u de werkelijke fietsbeleving ervaren. Zo komt u gegarandeerd tot de beste keuze.