Beste vouwfiets

De beste vouwfiets is het model dat perfect aansluit bij uw fietsgebruik en bij uw persoonlijke voorkeuren. Het is daarom belangrijk dat u de keuze heeft uit meerdere modellen. Ofwel een ruim aanbod tot uw beschikking heeft staan. Naast de keuze voor een goede vouwfiets is de verhouding tussen prijs en kwaliteit uiteraard van belang. De beste vouwfiets met een uitstekende verhouding tussen prijs kwaliteit vindt u bij Jansen Cronjé. De beste vouwfiets dient uiteraard altijd te voldoen aan bepaalde eisen. Bijvoorbeeld aan de eis van het gemakkelijk opvouwen en aan de eis van comfortabel en lekker fietsen.

Elk jaar nieuwe ontwikkelingen

Bij het testen van vouwfietsen wordt het meest gekeken naar gewicht en het in- en uitklapgemak. Maar er is natuurlijk veel meer. Innovaties gaan voortdurend door en ieder jaar is er weer iets nieuws, waarmee een merk zich in de spotlights zet. Mooie verbeteringen van de laatste Brompton vouwfietsen zijn:

  • bediening van versnelling zit achter in plaats van boven op het stuur
  • speciale vaste Brompton LED achterlamp met geïntegreerde reflectoren
  • aangepaste naafdynamo met Bush & Müller LED koplamp
  • speciaal voor Brompton ontworpen uniseks zadels die uitgerust zijn met een zogenaamde pentaclip, waardoor de fiets aan het zadel opgetild kan worden.

Jansen Cronjé heeft een breed assortiment voor u beschikbaar, zodat u altijd tot de beste keuze komt. Zo hebben wij onder meer van het merk Brompton uiteenlopende modellen in het aanbod. Brompton staat voor kwaliteit en u bent hiermee dan ook verzekerd van de aanschaf van de beste vouwfiets. De modellen van dit merk zijn zelfs superieure vouwfietsen. Het is mogelijk om direct een standaard uitvoering bij ons in de fietsenwinkel in Haarlem aan te schaffen. De standaardmodellen hebben wij doorgaans op voorraad. Het is ook mogelijk om uw eigen vouwfiets samen te stellen. Zo voldoet uw aankoop echt aan al uw voorkeuren. Wilt u extra gemak en comfort tijdens het fietsen? Dan is de Brompton Electric misschien voor u wel de beste keuze. Komt gerust langs om te proefrijden dan ervaart u het comfort in de praktijk.


Als De Specialist in Fietsgenot heeft Jansen Cronjé uiteraard meerdere fietsmerken beschikbaar. Zo heeft u ook de keuze uit de beste vouwfietsen van het merk Tern. Deze staan bekend om de eenvoud en bieden u een optimale fietsbeleving. Het merk Dahon voorziet in de beste vouwfiets als het gaat om de verhouding tussen prijs en kwaliteit. Kom langs in onze fietsenwinkel in Haarlem en laat u adviseren door onze vakkundige medewerkers. Wij hebben in onze fietsenzaak een grote showroom. Ook voor het onderhoud van uw vouwfiets staan wij klaar. De eerste servicebeurt is gratis als u bij ons de keuze op een goede vouwfiets laat vallen. Bovendien krijgt u als onze klant een echte VIP behandeling met voorrang.