Elektrische fiets heren

Een elektrische fiets voor heren is voor veel situaties een uitkomst. Bijvoorbeeld als de mobiliteit of conditie beperkt is om zelf te fietsen. Of om snel van huis naar het werk te komen op een milieuvriendelijke manier. Zo is een elektrische herenfiets eveneens ideaal om er op recreatieve wijze gebruik van te maken. Het afleggen van lange fietsroutes op een fiets met trapondersteuning is extra comfortabel zonder vermoeid te raken. JansenCronjé voorziet in een divers aanbod en biedt u de gelegenheid de ideale elektrische fiets voor heren te kopen. Wij zijn niet voor niets in Haarlem de specialist in fietsgenot.

Comfort en uitvoering

Wanneer u zo naar de kleine Brompton of de Beixo fietsjes kijkt, waarvan er maar liefst 2 van in een gemiddelde achterbak van een auto passen, vraagt u zich misschien af hoe dat nu eigenlijk rijdt? Graag nodigen we u uit om dit in onze winkel te komen uitproberen. Daarnaast halen we graag nog eens aan dat ook de Fietsersbond zich al decennia lang lovend uitlaat over  vouwkampioen Brompton. Zo vinden de testrijders jaar na jaar dat de versnellingen goed gekozen zijn, slot en remmen prettig werken en de afwerking van de kabels en verlichting en er pico bello uitzien.


In het aanbod vertegenwoordigen wij uitsluitend topmerken. Zo bent u verzekerd van de beste kwaliteit als u bij JansenCronjé een elektrische fiets voor heren aanschaft. Kalkhoff is een voorbeeld van een kwaliteitsmerk en ontwikkelt unieke e-bikes. Het unieke is namelijk dat de accu onder het zadel te plaatsen is. Ook zijn er modellen waarbij de accu onderdeel vormt van het frame. Kalkhoff is een Duitse fietsenfabrikant die hoogwaardige modellen met innovatieve technieken aflevert. Er is duidelijk sprake van een onderscheid ten aanzien van andere fietsfabrikanten. Kalkhoff maakt bijvoorbeeld ook gebruik van een eigen ondersteuningssysteem dat de naam ‘Impulse’ draagt. Verder is er sprake van een groot voordeel tijdens het fietsen zonder trapondersteuning. Ook dan fietst de elektrische fiets voor heren van deze Duitse fabrikant licht.


Een elektrische fiets voor heren biedt uiteraard verschillende voordelen. Er is een hoge snelheid te behalen tot 25 km per uur. Dat is met de trapondersteuning langer vol te houden dan op een reguliere fiets, waarbij de vermoeidheid sneller toeslaat. JansenCronjé adviseert u als specialist in fietsgenot graag bij uw keuze voor een elektrische fiets voor heren. U wensen vormen daarbij het uitgangspunt en met onze expertise denken wij graag met u mee. Na uw aankoop is het altijd mogelijk om de elektrische herenfiets voor onderhoud naar onze werkplaats te brengen. Hier voeren wij ook reparaties uit en zijn er mogelijkheden om accessoires te monteren. Ons personeel is vakkundig en gediplomeerd en levert de beste technische zorg. De fietsenwinkel en werkplaats van JansenCronjé is gevestigd in Haarlem, waar u de beste service mag verwachten.