E-bike lage instap

Elektrische fiets lage instap

 

Een elektrische fiets met lage instap biedt een extra voordeel. Zo is er sprake van een groter gemak bij het opstappen. De gemiddelde instap van een dames e-bike is tientallen centimeters hoog. Als een reguliere instap te hoog is, biedt een elektrisch fiets met lage instap uitkomst. Misschien heeft u om lichamelijke redenen moeite met een hoge instap. Of vindt u het veiliger om voor een lage instap te kiezen. Ongeacht de reden is er altijd een oplossing om het opstappen op een e-bike extra gemakkelijk en comfortabel te maken. De fietstocht is zo vanaf het begin tot en met het einde aangenaam.

 

JansenCronjé is de specialist in fietsgenot en komt met een breed assortiment aan ieders wens tegemoet. Ook als u een voorkeur heeft voor het kopen van een elektrische fiets met lage instap. Zo biedt ons assortiment onder meer de mogelijkheid een e-bike van Mutlicycle aan te schaffen. Deze elektrische fiets is met lage instap beschikbaar. Zo stapt u moeiteloos op het zadel van deze fiets. Dat is eveneens mogelijk bij verschillende modellen e-bikes van Kalkhoff die over een lage instap beschikken. Het model Kalkhoff Agattu 1.i Advance biedt bovendien nog een extra voordeel. Naast dat de instap laag is, geldt dat de instap ook nog eens extra ruim is. Dat betekent nog meer gemak bij het opstappen.

 

Het is bij de aanschaf van een elektrische fiets met lage instap uiteraard van belang dat u de beste keuze maakt. Daarom raadt JansenCronjé u aan om een bezoek te brengen aan onze fietsenwinkel. Onze deskundige medewerkers hebben verstand van zaken als het gaat om de beste keuze uit ons aanbod met elektrische fietsen. Wij kijken naar uw behoefte en wensen, zodat u straks echt optimaal gemak en comfort ervaart. Naast een gedegen advies biedt JansenCronjé u de gelegenheid een proefritje te maken. U ervaart dan meteen in de praktijk het gemak van de elektrische fiets met lage instap. Wilt u toch ook nog een van de andere e-bikes met lage instap uitproberen? Dat is uiteraard ook mogelijk en maakt onderdeel uit van onze professionele en klantgerichte service.

Kalkhoff E-bikes Agattu 1.i Advance

Elektrische fietsen

Heerlijk model voor de stad of incidenteel een tourtocht, met ruime instap!

Een scherpe prijs voor een fiets met deze uitrusting. Uiteraard met de zeer goede, hydraulische remmen, 7 versn

Bekijken
vanaf € 2149
Kalkhoff E-bikes Image 5.B Belt

Elektrische fietsen

Wauw! Een van de mooiste modellen die Kalkhoff maakt. De accu is 'verstopt' in het frame. Uitgerust met de nieuwe performanceLine motor van Bosch en de nieuwe Shimano naafversnelling Nexus

Bekijken
vanaf € 3799,-
Kalkhoff E-bikes endeavour 1.i Move

Elektrische fietsen

Zin om in het weekend lekker te touren? Maar dan zonder te zweten? Deze Kalkhoff met derailleur kan het aan.

Dit model is voorzien van een derailleur met 8 versnellingen achter en de krac

Bekijken
vanaf € 2149
Kalkhoff E-bikes Agattu 3.i Move

Elektrische fietsen

Een zeer comfortabele, krachtige en op alle punten goed scorende fiets.

Dit model is voorzien van de nieuwste Kalkhoff Impulse EVO next motor. Deze motor is een doorontwikkeling van vorig

Bekijken
€ 2699
Kalkhoff E-bikes Agattu 3.B Excite

Elektrische fietsen

  1. Veel minder onderhoud dan een ketting
  2. U hoeft een snaar niet te smeren
  3. Omdat deze niet gesmeerd hoeft, blijft er ook geen zand/modder en dergelijke plakken (nooit meer
Bekijken
3099,-
Kalkhoff E-bikes Agattu 4.B Move

Elektrische fietsen

Het instapmodel van het comfort e-segment. De Agattu 4.B Move is voorzien van de perfect geïntegeerde Bosch Active Line Plus motor met intube 500Wh accu en lage instap. Voor comfortabel, veili

Bekijken
€ 2699,-
Kalkhoff E-bikes Endeavour 1.B Move

Elektrische fietsen

Het instap model voor eersteklas e-trekking. De Endeavour 1.B Move is de perfecte e-bike voor stads- en tourfietsers die op zoek zijn naar meer. 

Dit model is voorzien van een derail

Bekijken
€ 2399,-