Elektrische fiets lage instap

Een elektrische fiets met lage instap biedt een extra voordeel. Zo is er sprake van een groter gemak bij het opstappen. De gemiddelde instap van een dames e-bike is tientallen centimeters hoog. Als een reguliere instap te hoog is, biedt een elektrisch fiets met lage instap uitkomst. Misschien heeft u om lichamelijke redenen moeite met een hoge instap. Of vindt u het veiliger om voor een lage instap te kiezen. Ongeacht de reden is er altijd een oplossing om het opstappen op een e-bike extra gemakkelijk en comfortabel te maken. De fietstocht is zo vanaf het begin tot en met het einde aangenaam.

Reden van lage instap heel persoonlijk

Een pedelec met verlaagde instap is ideaal, wanneer u minder goed ter been bent of als transportfiets. De Kalkhoff E-bike Agattu 3.B move is een zeer stabiele fiets, met een fijne zithouding en uitermate geschikt voor transport. Een andere Kalkhoff, de E-bike Image 5.B serie, is een wat sportiever model. Omdat de reden van aanschaf van een lage instapfiets heel persoonlijk is, nodigen we u vrijblijvend in onze winkel uit. Graag laten we u plaatsnemen op een van onze fietsen, zodat we kunnen zien hoe we u het beste van dienst kunnen zijn.

JansenCronjé is de specialist in fietsgenot en komt met een breed assortiment aan ieders wens tegemoet. Ook als u een voorkeur heeft voor het kopen van een elektrische fiets met lage instap. Zo biedt ons assortiment onder meer de mogelijkheid een e-bike van Mutlicycle aan te schaffen. Deze elektrische fiets is met lage instap beschikbaar. Zo stapt u moeiteloos op het zadel van deze fiets. Dat is eveneens mogelijk bij verschillende modellen e-bikes van Kalkhoff die over een lage instap beschikken. Het model Kalkhoff Agattu 1.i Advance biedt bovendien nog een extra voordeel. Naast dat de instap laag is, geldt dat de instap ook nog eens extra ruim is. Dat betekent nog meer gemak bij het opstappen.


Het is bij de aanschaf van een elektrische fiets met lage instap uiteraard van belang dat u de beste keuze maakt. Daarom raadt JansenCronjé u aan om een bezoek te brengen aan onze fietsenwinkel. Onze deskundige medewerkers hebben verstand van zaken als het gaat om de beste keuze uit ons aanbod met elektrische fietsen. Wij kijken naar uw behoefte en wensen, zodat u straks echt optimaal gemak en comfort ervaart. Naast een gedegen advies biedt JansenCronjé u de gelegenheid een proefritje te maken. U ervaart dan meteen in de praktijk het gemak van de elektrische fiets met lage instap. Wilt u toch ook nog een van de andere e-bikes met lage instap uitproberen? Dat is uiteraard ook mogelijk en maakt onderdeel uit van onze professionele en klantgerichte service.