E-bike middenmotor

Elektrische fiets met middenmotor

 

Een elektrische fiets met middenmotor heeft als voordeel dat er sprake is van een optimale wegligging. De motor bevindt zich bij een e bike met middenmotor namelijk niet in de wielen. De locatie waar de motor is gemonteerd, betreft de trapas. Een dergelijke uitvoering van een middenmotor e bike legt de basis voor een natuurlijke rijervaring. De fietsbeleving is qua stabiliteit en wegligging op het gebied met het originele fietsen zonder trapondersteuning te vergelijken.

 

Het zwaartepunt van een elektrische fiets met middenmotor ligt lager in vergelijking met een motor in het voorwiel of achterwiel. Een motor is nu eenmaal een zwaar onderdeel. Door het lagere zwaartepunt is er een optimale stabiliteit en gewichtsverdeling. Dat maakt de e bike met middenmotor tot een perfecte keuze om het evenwicht optimaal onder controle te houden. Er zijn nog meer voordelen verbonden aan de uitvoering van deze ebikes. Bijvoorbeeld dat een elektrische fiets met middenmotor niet naar achteren of naar voren helt. Het is dan ook eenvoudiger om een dergelijke fiets op te tillen. Of ergens naartoe te verplaatsen.

 

De aandrijving van de elektrische fiets met middenmotor vindt plaats op de ketting en niet op de wielen. Bovendien zijn de modellen met een trapkrachtsensor uitgerust. Hierdoor is er sprake van een meting van de kracht die u op de trappers zet. De trapondersteuning past zich vervolgens daarop aan. Ieder jaar vindt er een e bike middenmotor test plaats om te kijken welke ebikes als beste uit de bus komen. Opvallend is dat Kalkhoff altijd uitstekend uit de test komt. Bijvoorbeeld als het gaat om een elektrische fiets met middenmotor die op een krachtige manier heuvelopwaarts gaat. Kalkhoff is overigens al meerdere jaren op het gebied van elektrische fietsen een testwinnaar.

 

JansenCronjé heeft een breed aanbod van elektrische fietsen met middenmotoren. Het is daarbij mogelijk om naar keuze voor een Bosch of Impulse middenmotor te kiezen. Kom gerust langs in onze fietsenwinkel met showroom. Wij geven u graag advies bij het maken van de beste keuze. Wij hebben van meerdere kwaliteitsmerken elektrische fietsen met middenmotor in ons aanbod. Bijvoorbeeld ook van Multicycle die over een extra stille middenmotor beschikt.

Kalkhoff E-bikes Agattu 1.i Advance

Elektrische fietsen

Heerlijk model voor de stad of incidenteel een tourtocht, met ruime instap!

Een scherpe prijs voor een fiets met deze uitrusting. Uiteraard met de zeer goede, hydraulische remmen, 7 versn

Bekijken
vanaf € 2149
Kalkhoff E-bikes Image 5.B Belt

Elektrische fietsen

Wauw! Een van de mooiste modellen die Kalkhoff maakt. De accu is 'verstopt' in het frame. Uitgerust met de nieuwe performanceLine motor van Bosch en de nieuwe Shimano naafversnelling Nexus

Bekijken
vanaf € 3799,-
Kalkhoff E-bikes endeavour 1.i Move

Elektrische fietsen

Zin om in het weekend lekker te touren? Maar dan zonder te zweten? Deze Kalkhoff met derailleur kan het aan.

Dit model is voorzien van een derailleur met 8 versnellingen achter en de krac

Bekijken
vanaf € 2149
Kalkhoff E-bikes Agattu 3.i Move

Elektrische fietsen

Een zeer comfortabele, krachtige en op alle punten goed scorende fiets.

Dit model is voorzien van de nieuwste Kalkhoff Impulse EVO next motor. Deze motor is een doorontwikkeling van vorig

Bekijken
€ 2699
Batavus Quip E-go extra cargo 300 Wh / 400 Wh

Elektrische fietsen

Transport maar dan gemakkelijker... 

Ideaal om bijvoorbeeld 2 kinderen, de weekboodschappen of beide tegelijk mee te vervoeren!

Deze E-bike is voorzien van een Bo

Bekijken
vanaf 2199,-
Batavus Wayz e-go active plus 400 Wh / 500 Wh

Elektrische fietsen

Een goede allrounder, deze E-bike van Batavus

Voorzien van de Bosch Active Plus line motor, welke nog krachtiger is dan de standaard Active line. Dit merkt u vooral bij wegfietsen en als

Bekijken
vanaf 2599,-
Multicycle Prestige EMB

Elektrische fietsen

Wauw! Wat een topfiets

Deze Multicycle is het topmodel uit hun collectie. Qua onderdelen doen ze dan ook bij Multicycle geen consessies. O.a. de lasnaden op het frame worden speciaal beha

Bekijken
3899,-
Multicycle Noble EM

Elektrische fietsen

Deze Multicycle heeft een super stille midden motor! Ze maken gebruik van de Brose middenmotoren, welke intern door een snaar worden aangedreven. Hierdoor is het de stilste middenmotor op de markt!

Bekijken
€ 2799
Kalkhoff E-bikes Agattu 3.B Excite

Elektrische fietsen

  1. Veel minder onderhoud dan een ketting
  2. U hoeft een snaar niet te smeren
  3. Omdat deze niet gesmeerd hoeft, blijft er ook geen zand/modder en dergelijke plakken (nooit meer
Bekijken
3099,-
Kalkhoff E-bikes Agattu 4.B Move

Elektrische fietsen

Het instapmodel van het comfort e-segment. De Agattu 4.B Move is voorzien van de perfect geïntegeerde Bosch Active Line Plus motor met intube 500Wh accu en lage instap. Voor comfortabel, veili

Bekijken
€ 2699,-
Kalkhoff E-bikes Endeavour 1.B Move

Elektrische fietsen

Het instap model voor eersteklas e-trekking. De Endeavour 1.B Move is de perfecte e-bike voor stads- en tourfietsers die op zoek zijn naar meer. 

Dit model is voorzien van een derail

Bekijken
€ 2399,-