E-bike tourfietsen

Elektrische toerfiets

 

Een elektrische toerfiets beschikt over kenmerken die onder meer in extra comfort en gemak voorzien om lange fietstochten te maken. Als u erop uit gaat om een lange afstand te fietsen, is het belangrijk dat de actieradius daarop is afgestemd. Dit is dan ook een belangrijk punt om aandacht aan te besteden. Zo zijn er meerdere aspecten die van belang zijn bij het maken van een keuze voor een elektrische toerfiets. De specialisten van JansenCronjé beschikken over de nodige expertise om u van een professioneel advies te zien. Bovendien hebben wij in het aanbod een ruime keuze uit elektrische toerfietsen.

 

Een van de grote voordelen van een elektrische toerfiets is dat de actieradius gemiddeld hoger ligt dan reguliere uitvoeringen. Deze toerfietsen beschikken uiteraard over een krachtige motor en accu. In het assortiment van JansenCronjé hebben wij bijvoorbeeld e-bikes als toerfietsen die een actieradius hebben tot 160 km. Of als het om de echte krachtpatser gaat een actieradius tot 205 km. Het betreft hier modellen van de bekende elektrische fietsenfabrikant Kalkhoff. Een uitstekende kwaliteit is daarbij ook meteen verzekerd. Naast de hogere actieradius is het belangrijk dat er sprake is van een derailleur. Ofwel een systeem met fietsversnellingen om tijdens het toeren de trapweerstand naar de ideale omstandigheden te reguleren.

 

Er zijn afhankelijk van de wensen nog meer aspecten om rekening mee te houden bij het kopen van een elektrische toerfiets. Bijvoorbeeld een verende voorvork. Een elektrische toerfiets met een verende voorvork maakt het fietsen extra comfortabel. Bijvoorbeeld doordat er sprake is van het opvangen van schokken bij oneffenheden. Indien er sprake is van een vergrendelingsknop is dat weer perfect tijdens het klimmen en tegen de heuvel op rijden. Het is heerlijk om lange fietstochten te maken. De trapondersteuning maakt het mogelijk om met gemak en comfort extra lange afstanden af te leggen.

 

JansenCronjé is de aangewezen specialist in fietsgenot om u op weg te helpen. Kom bij ons langs in onze fietsenwinkel met een overzichtelijke showroom waar u een ruime keuze heeft uit elektrische toerfietsen. Wij geven u graag advies. Ook voor het onderhoud van uw elektrische toerfiets bent u bij ons aan het juiste adres.

Kalkhoff E-bikes Agattu 1.i Advance

Elektrische fietsen

Heerlijk model voor de stad of incidenteel een tourtocht, met ruime instap!

Een scherpe prijs voor een fiets met deze uitrusting. Uiteraard met de zeer goede, hydraulische remmen, 7 versn

Bekijken
vanaf € 2149
Kalkhoff E-bikes Image 5.B Belt

Elektrische fietsen

Wauw! Een van de mooiste modellen die Kalkhoff maakt. De accu is 'verstopt' in het frame. Uitgerust met de nieuwe performanceLine motor van Bosch en de nieuwe Shimano naafversnelling Nexus

Bekijken
vanaf € 3799,-
Kalkhoff E-bikes endeavour 1.i Move

Elektrische fietsen

Zin om in het weekend lekker te touren? Maar dan zonder te zweten? Deze Kalkhoff met derailleur kan het aan.

Dit model is voorzien van een derailleur met 8 versnellingen achter en de krac

Bekijken
vanaf € 2149
Kalkhoff E-bikes Agattu 3.i Move

Elektrische fietsen

Een zeer comfortabele, krachtige en op alle punten goed scorende fiets.

Dit model is voorzien van de nieuwste Kalkhoff Impulse EVO next motor. Deze motor is een doorontwikkeling van vorig

Bekijken
€ 2699
Batavus Quip E-go extra cargo 300 Wh / 400 Wh

Elektrische fietsen

Transport maar dan gemakkelijker... 

Ideaal om bijvoorbeeld 2 kinderen, de weekboodschappen of beide tegelijk mee te vervoeren!

Deze E-bike is voorzien van een Bo

Bekijken
vanaf 2199,-
Batavus Wayz e-go active plus 400 Wh / 500 Wh

Elektrische fietsen

Een goede allrounder, deze E-bike van Batavus

Voorzien van de Bosch Active Plus line motor, welke nog krachtiger is dan de standaard Active line. Dit merkt u vooral bij wegfietsen en als

Bekijken
vanaf 2599,-
Multicycle Prestige EMB

Elektrische fietsen

Wauw! Wat een topfiets

Deze Multicycle is het topmodel uit hun collectie. Qua onderdelen doen ze dan ook bij Multicycle geen consessies. O.a. de lasnaden op het frame worden speciaal beha

Bekijken
3899,-
Multicycle Noble EM

Elektrische fietsen

Deze Multicycle heeft een super stille midden motor! Ze maken gebruik van de Brose middenmotoren, welke intern door een snaar worden aangedreven. Hierdoor is het de stilste middenmotor op de markt!

Bekijken
€ 2799
Kalkhoff E-bikes Agattu 3.B Excite

Elektrische fietsen

  1. Veel minder onderhoud dan een ketting
  2. U hoeft een snaar niet te smeren
  3. Omdat deze niet gesmeerd hoeft, blijft er ook geen zand/modder en dergelijke plakken (nooit meer
Bekijken
3099,-
Kalkhoff E-bikes Agattu 4.B Move

Elektrische fietsen

Het instapmodel van het comfort e-segment. De Agattu 4.B Move is voorzien van de perfect geïntegeerde Bosch Active Line Plus motor met intube 500Wh accu en lage instap. Voor comfortabel, veili

Bekijken
€ 2699,-
Kalkhoff E-bikes Endeavour 1.B Move

Elektrische fietsen

Het instap model voor eersteklas e-trekking. De Endeavour 1.B Move is de perfecte e-bike voor stads- en tourfietsers die op zoek zijn naar meer. 

Dit model is voorzien van een derail

Bekijken
€ 2399,-