Goedkope vouwfiets

Iedereen wil natuurlijk een goedkope vouwfiets van topkwaliteit. Dat dat niet onmogelijk is, is goed te zien aan ons assortiment. Eerste klas fietsen voor betaalbare prijzen. Wanneer u rondkijkt op diverse vergelijkings- en vouwfietsentestsites zal het u opgevallen zijn dat voor het jaar 2019 de Brompton vouwfietsen weer het beste uit de bus komen, gevolgd door de Dahon. De Dahon plooifietsen zijn goedkope vouwfietsen van een robuuste bouwkwaliteit die is gecombineerd met een uitgebreide basisuitrusting. De fietsen zijn standaard voorzien van een bagagedrager, spatborden en 7 versnellingen. Als klap op de vuurpijl fietst hij ook nog eens lekker vlot. Het in- en uitklappen van het rijwiel kan na een beetje oefenen in minder dan 20 seconden.

Kies de fiets die bij u past

Over het algemeen worden handig inklapbare fietsen niet aangeschaft voor lange toertochten. Het gemak van het kunnen opvouwen van de fiets doet zich juist voor op afstanden die worden onderbroken door openbaar vervoer of wanneer u op vakantie gaat en een fiets bij de hand wil hebben. Wanneer u dagelijks gebruik gaat maken van uw vouwfiets, voor bijvoorbeeld woon-werkverkeer is het al snel bekeken wat uw wensen zijn. Afhankelijk van het parcours weet u of u met een enkele versnelling kunt volstaan of beter een goedkope vouwfiets kopen kunt met een derailleur. Daarnaast speelt uw lichaamslengte ook een grote rol. Bij alle producten die goedkoop op de markt gebracht worden, wordt er beknibbeld op het materiaal. Dat is logisch want zowel de fabrikant als tussenhandel willen graag wat verdienen. Zo is bijvoorbeeld de Popal Reload F207 een van de bekendere goedkopere vouwfietsen. Echter, van deze fiets is het zadel niet alleen erg hard, daarnaast is het vrij laag. Hierdoor is de fiets minder geschikt voor gebruikers met een lengte van 1.90 m of meer.


Persoonlijke vouwfiets goede koop

Alles op een fiets wat het rijwiel specialer maakt dan basic kost extra. Hierdoor is logischerwijze ook de uiteindelijke consumentenprijs hoger. Uniseks vouwfietsen zitten met alles zo’n beetje er tussenin. Wanneer u over een gemiddelde lichaamslengte beschikt, een prima fiets voor een redelijke prijs. Af fabriek worden ze geleverd met uniseks stuur, zadel en frame. Heeft u speciale wensen met betrekking tot de zadel-stuur afstand, trapperlengte, grijpafstand rem- en versnellingshandels of de diameter van de handvatten? Met behulp van de Brompton Bike Builder helpen wij uw graag uw persoonlijke vouwfiets samen te stellen.