Inklapbare fiets

Een inklapbare fiets is in vele situaties ideaal. Het is een compacte stadsfiets die opgevouwen mee te nemen is in het openbaar vervoer. Dat maakt de fiets perfect om mee naar het treinstation te fietsen en mee te nemen in de trein. Of in de bus. Daarnaast is het een ideale oplossing op vakanties op de camping. Het campingterrein is vaak groot en de inklapbare fiets biedt dan het gemak om bijvoorbeeld in de ochtend verse broodjes te halen. Of als u met de camper gaat, is het weer ideaal om in de omgeving mobiel te zijn en korte afstanden te overbruggen. Zo biedt de fiets die heel compact op te vouwen is eveneens uitkomst als u klein woont en geen ruimte heeft om een reguliere fiets te stallen.


Een van de belangrijke kenmerken van een inklapbare fiets is dat deze eenvoudig op te vouwen en weer uit te klappen is. Daarnaast is de kwaliteit van belang om verzekerd te zijn van een lange levensduur. Het is eveneens prettig als de fiets licht van gewicht is. Verder is het belangrijk dat u bij de aanschaf de keuze heeft uit een uitgebreid aanbod. Dat maakt het namelijk mogelijk om een vouwfiets aan te schaffen die volledig op uw wensen en op het gebruiksdoel is af te stemmen. JansenCronjé in Haarlem heeft voor u een uitgebreid assortiment beschikbaar met inklapbare fietsen van gerenommeerde merken. Bijvoorbeeld van Brompton, maar ook van Beixo en Tern.


Bij ons in de fietsenwinkel in Haarlem zetten wij onze expertise en geven wij u advies om tot de beste keuze te komen. De merken Brompton, Beixo en Tern produceren opvouwbare fietsen met unieke kenmerken. Wij laten u graag kennismaken met deze unieke eigenschappen, zodat u op basis van uw voorkeuren daarin de ideale keuze maakt. Er is onder meer variatie in het aantal versnellingen en er is verschil tussen constructies. Bijvoorbeeld tussen een inklapbare fiets met een ketting of met een cardan-as. Wij zien u graag snel in onze fietsenwinkel.