Kleinste vouwfiets

De kleinste vouwfiets is ideaal vanwege de compacte en handzame vorm. Het is een mini vouwfiets die gemakkelijk overal mee naartoe is te nemen. Bijvoorbeeld in het openbaar vervoer, maar ook in de kofferbak van de auto. Er zijn steeds meer mensen die de auto op enige afstand van het werk parkeren. Het laatste deel van de tocht is dan gemakkelijk op de kleinste vouwfiets af te leggen. Er zijn uiteraard meerdere voordelen verbonden aan een compacte vouwfiets. Naast dat er sprake is van een handzaam model is er weinig ruimte nodig om de fiets neer te zetten of op te bergen. JansenCronjé heeft als specialist in fietsgenot meerdere opties beschikbaar om een keuze uit te maken.


Brompton is een merk dat bekend staat om de productie van de kleinste vouwfietsen op de wereld. Wij vertegenwoordigen dit merk in onze fietsenwinkel in Haarlem en hebben een ruime voorraad beschikbaar. Bovendien heeft u bij ons de mogelijkheid om de kleinste vouwfiets naar wens te laten samenstellen. Zo is er heel specifiek met de eigen wensen rekening te houden. Het voordeel van een mini vouwfiets is bovendien dat deze licht van gewicht is. Dat vergroot het comfort en gemak nog verder. Brompton staat voor het ontwerpen van de meest compacte vouwfietsen. Er zijn meerdere modellen beschikbaar die elk zijn uit te voeren met verschillende opties. Een voorbeeld van een qua prijs toegankelijk exemplaar is de E versie zonder bagagedrager en spatborden. Een ander voorbeeld met spatborden is het model in de L versie. Er zijn in totaal vier typen van deze compacte vouwfietsen beschikbaar. Er is voor het uitvouwen en inklappen maar vijftien seconden nodig.

Er zijn uiteraard meerdere merken die compacte uitvoeringen op de markt brengen. Zo heeft u bij fietsspecialist JansenCronjé ook de mogelijkheid om een Beixo Compact High aan te schaffen. Of de Beixo Crosstown die niet alleen klein op te vouwen is, maar ook licht van gewicht is. Wij geven u graag een goed advies bij het maken van een keuze voor het kopen van de kleinste vouwfiets. Daarom bent u van harte welkom in onze fietsenwinkel in Haarlem.

Comfort en uitvoering

Wanneer u zo naar de kleine Brompton of de Beixo fietsjes kijkt, waarvan er maar liefst 2 van in een gemiddelde achterbak van een auto passen, vraagt u zich misschien af hoe dat nu eigenlijk rijdt? Graag nodigen we u uit om dit in onze winkel te komen uitproberen. Daarnaast halen we graag nog eens aan dat ook de Fietsersbond zich al decennia lang lovend uitlaat over  vouwkampioen Brompton. Zo vinden de testrijders jaar na jaar dat de versnellingen goed gekozen zijn, slot en remmen prettig werken en de afwerking van de kabels en verlichting en er pico bello uitzien.