Opvouwbare fiets

Een opvouwbare fiets is perfect om te gebruiken voor het woon-werkverkeer. U fietst er bijvoorbeeld gemakkelijk mee naar het treinstation. De fiets is eenvoudig op te vouwen en na het uitstappen, klapt u de vouwfiets weer uit. De compact opvouwbare fiets is echter ook geschikt om mee te nemen op vakantie. Bijvoorbeeld als u met de camper op vakantie gaat of in een caravan op de camping overnacht. Bij het kopen van een dergelijke compacte fiets is er met een aantal aspecten rekening te houden. De kwaliteit is uiteraard belangrijk om het optimale fietscomfort te ervaren.


Onder de inklapbare fietsen is het merk Brompton heel bekend vanwege de topkwaliteit. Tern is een fietsmerk dat bekend staat vanwege de combinatie van eenvoud en comfort. Een ander merk dat compacte vouwfietsen produceert, is Beixo en het unieke is dat er geen sprake is van een ketting. In plaats daarvan zijn de modellen uitgevoerd met een cardan as. Al deze fietsmerken zijn vertegenwoordigd in het aanbod van JansenCronjé in Haarlem waar u verzekerd bent van de beste kwaliteit bij het kopen van een opvouwbare fiets.


Er zijn diverse aandachtspunten om rekening mee te houden bij de aanschaf. Bijvoorbeeld met het aantal gewenste versnellingen en uiteraard ook met de voorkeur voor een design. Daarnaast is het gebruiksdoel van belang. Overigens is een opvouwbare fiets eveneens een ideale keuze als er sprake is van weinig ruimte in huis. De fiets is zo compact op te vouwen dat er zelfs in het kleinste appartement een plekje voor beschikbaar is. Is er geen lift en geen bergruimte? Het lichte gewicht maakt het ook gemakkelijk om op te tillen en mee de trap op te nemen. Het is dan ook niet vreemd dat stadsbewoners er steeds vaker voor kiezen om een compacte inklapbare fiets aan te schaffen. Een opvouwbare fiets is nu eenmaal voor allerlei situaties geschikt. Bezoek onze fietsenwinkel maar eens in Haarlem. JansenCronjé helpt u graag bij het maken van een keuze.